Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Έχουμε καταστρέψει την ουκρανική πολεμική αεροπορία – Έχει εξαλειφθεί το προσωπικό της

Ρωσία: Έχουμε καταστρέψει την ουκρανική πολεμική αεροπορία – Έχει εξαλειφθεί το προσωπικό της
Δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες οι προσπάθειες της Ουκρανίας να στρατολογήσει πιλότους από Πολωνία και ανατολική Ευρώπη λέει η Ρωσία
Σχετικά Άρθρα

Την θέση ότι οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις έχουν καταστρέψει την ουκρανική πολεμική αεροπορία και έχει εξαλείψει πρακτικά όλο το προσωπικό της διατυπώνει στρατιωτική – διπλωματική πηγή της Ρωσίας.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, η εν λόγω πηγή αναφέρει πως «ολόκληρο το εξειδικευμένο προσωπικό της ουκρανικής αεροπορίας των MIG 29, Su 27 και Su 25 έχουν ουσιαστικά εξαλειφθεί από τις αποτελεσματικές ενέργειες των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων και των συστημάτων αεράμυνας».
Όπως αναφέρει, οι υποσχέσεις της Δύσης να παραδώσει περισσότερα μαχητικά αεροσκάφη σοβιετικής κατασκευής πιθανότατα θα παραμείνουν ανεκπλήρωτες, ενώ υποστηρίζει ότι η Ουκρανία αναγκάστηκε να αναπτύξει ελάχιστα εκπαιδευμένους δόκιμους για πολεμικές εξόδους που οδήγησαν σε «καταστροφικές απώλειες μεταξύ των υπολειμμάτων της ουκρανικής αεροπορίας».
«Οι προσπάθειες για στρατολόγηση περισσότερων πιλότων στην Πολωνία και σε άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες.
Οι λίγοι που συμφώνησαν είναι ήδη στον τάφο ή σε νοσοκομεία» υπογραμμίζει η ρωσική πηγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης