Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνταγματάρχης McGregor για Ουκρανία: Ευσεβείς πόθοι των ΗΠΑ - Οι Ουκρανοί δεν έχουν πια να πολεμήσουν με τίποτα

Συνταγματάρχης McGregor για Ουκρανία: Ευσεβείς πόθοι των ΗΠΑ - Οι Ουκρανοί δεν έχουν πια να πολεμήσουν με τίποτα

McGregor: Υπάρχουν πραγματικά 100.000 νεκροί Ουκρανοί;

Η επίδραση της αμερικανικής υποστήριξης στην Ουκρανία θα περιοριστεί σε μια βραχυπρόθεσμη και τοπική επιβράδυνση της προέλασης του ρωσικού στρατού, λέει ο Συνταγματάρχης McGregor σε συνέντευξή του στο Judging Freedom.
Οι Ουκρανοί δεν έχουν τίποτα να πολεμήσουν, υφίστανται μεγάλες απώλειες και δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν επιθετική επιχείρηση, αλλά τα αμερικανικά ΜΜΕ συνεχίζουν να έχουν ευσεβείς πόθους, τόνισε ο απόστρατος συνταγματάρχης.
Σε ερώτηση αμεριακανικού δικτύου:
Συνεχίζει το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ να στέλνει αμερικανικά στρατεύματα με πολιτικά ρούχα στην Ουκρανία; εκείνος απαντά:
DOUGLAS MACGREGOR, απόστρατος συνταγματάρχης: Μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει. Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω αυτά τα δεδομένα ούτε να προσκομίσω στοιχεία.
Άνθρωποι που βρίσκονται στην Πολωνία μου λένε για αυτό.
Λέγεται ότι υπάρχουν πυρήνες που χρησιμοποιούν παρακολούθηση, συλλογή πληροφοριών και άλλες δυνατότητες πληροφοριών για την Ουκρανία.
Μερικά από αυτά βρίσκονται πολύ προς τα ανατολικά, μέχρι το Κίεβο, αλλά τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στο δυτικό τμήμα της χώρας.
Εδώ είναι το θέμα, μόνο εικασίες κάνουμε ότι συμβαίνει αυτό, οι άνθρωποι το αναφέρουν σε εμάς, αλλά δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα προσωπικά.
Και οι Ρώσοι ξέρουν τα πάντα για το τι συμβαίνει.
Το ερώτημα είναι πόσο θα περιμένουν για να απενεργοποιήσουν τους δορυφόρους μας;
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να στοχεύσουν τα κελιά μας στο έδαφος στην Ουκρανία; Δεν ξέρω, αλλά η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη.
Ευσεβείς πόθοι στον Τύπο. Στη Wall Street Journal , στις ειδήσεις της καλωδιακής τηλεόρασης, λένε ότι οι Ουκρανοί ετοιμάζουν μια ισχυρή αντεπίθεση.
Αλλά με ποιο μέσο θα επιτεθούν; Δεν έχουν τίποτα. Εννοώ ότι δεν έχουν τον ίδιο αριθμό στρατευμάτων όπως στην αρχή της σύγκρουσης, οι καλύτεροι μαχητές τους σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν. Το τελευταίο πράγμα που άκουσα από ανθρώπους στο έδαφος ήταν 100.000 νεκροί Ουκρανοί.
Ξέρω ότι είναι ακριβώς 60 από αυτούς -70 χιλιάδες είναι λογικό νούμερο. Υπάρχουν πραγματικά 100.000 από αυτούς;
Δεν το ξερω αυτο. Ξέρω όμως με βεβαιότητα ότι σήμερα χάνουν περισσότερα από ό,τι στα πρώτα στάδια της σύγκρουσης.
Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει η υποστήριξή μας είναι να καθυστερήσει πιθανώς την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων σε ορισμένα σημεία του θεάτρου των επιχειρήσεων για σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα. Αυτό δεν θα σταματήσει την προέλασή τους και δεν θα ανατρέψει το ρεύμα των εχθροπραξιών της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης