Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανατριχιαστικό: Ιδιοκτήτης Tesla εμφύτεψε τσιπ στο χέρι του για να γίνει... ένα με το αυτοκίνητο του (βίντεο)

Ανατριχιαστικό: Ιδιοκτήτης Tesla εμφύτεψε τσιπ στο χέρι του για να γίνει... ένα με το αυτοκίνητο του (βίντεο)
Μετά την τοποθέτηση του τσιπ, ίσως χρειαστεί να περάσουν κάποιες ημέρες ώστε να γίνει πλήρως λειτουργικό ώστε να υποχωρήσει το οίδημα που προκαλείται από την είσοδο ενός ξένου σώματος στον ανθρώπινο οργανισμό

Σοκαριστική είναι η είδηση που έρχεται από τις ΗΠΑ και φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια νέα μόδα... η οποία θέλει του ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να προχωρούν στη εμφύτευση μικροτσίπ στο σώμα τους.
Έχοντας πάθος με την Tesla, ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός Model 3 αποφάσισε ότι η χρήση του κινητού τηλεφώνου, της κάρτας ή του «κλειδιού» για την είσοδο στο αγαπημένο του αυτοκίνητο δεν είναι ιδιαίτερα ταιριαστές, επιλέγοντας να τοποθετήσει υποδόρια ένα μικροτσίπ που θα του επιτρέπει να γίνεται… ένα με το αυτοκίνητό του.
Ο 39χρονος Brandon Dalali επέλεξε το αριστερό του χέρι για την τοποθέτηση του μικροτσίπ, το οποίο είναι τεχνολογίας NFC και δεν θα χρειάζεται εξωτερική πηγή φόρτισης.
Μάλιστα ο Brando Dalali φρόντισε να βιντεοσκοπήσει και τη διαδικασία της τοποθέτησης του τσιπ κάτω από το δέρμα του, η οποία αν και σχετικά αναίμακτη είναι ανατριχιαστική.
Μετά την τοποθέτηση του τσιπ, ίσως χρειαστεί να περάσουν κάποιες ημέρες ώστε να γίνει πλήρως λειτουργικό ώστε να υποχωρήσει το οίδημα που προκαλείται από την είσοδο ενός ξένου σώματος στον ανθρώπινο οργανισμό.
Πάντως, και στο παρελθόν έχει αναφερθεί κι άλλος ιδιοκτήτης Tesla o οποίος έχει προχωρήσει στην ίδια ακριβώς κίνηση.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης