Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταγγελία από Ρωσία: Με φόντο τις στρατιωτικές ήττες το καθεστώς Zelensky καταφεύγει σε τρομοκρατικές ενέργειες με χημικές ουσίες

Καταγγελία από Ρωσία: Με φόντο τις στρατιωτικές ήττες το καθεστώς Zelensky καταφεύγει σε τρομοκρατικές ενέργειες με χημικές ουσίες
Στις 31 Ιουλίου 2022, Ρώσοι στρατιωτικοί που εκτελούσαν καθήκοντα κοντά στο Vasilevka, στην περιοχή Zaporizhzhya, μεταφέρθηκαν σε στρατιωτικό νοσοκομείο με σημάδια σοβαρής δηλητηρίασης

Mε φόντο τις στρατιωτικές ήττες στο Donbass και άλλες περιοχές της Ουκρανίας, το καθεστώς Zelensky ενέκρινε τρομοκρατικές ενέργειες που περιλαμβάνουν τη χρήση χημικών δηλητηριωδών ουσιών εναντίον Ρώσων στρατιωτικών και πολιτών, όπως αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Στις 31 Ιουλίου, Ρώσοι στρατιωτικοί που εκτελούσαν καθήκοντα κοντά στο Vasilevka, στην περιοχή Zaporizhzhya, μεταφέρθηκαν σε στρατιωτικό νοσοκομείο με σημάδια σοβαρής δηλητηρίασης.
Ως αποτέλεσμα της εξέτασης, βρέθηκε τοξική ουσία, η αλλαντοτοξίνη τύπου Β, στους οργανισμούς των στρατιωτικών.
Για να διαπιστωθεί η αιτία της δηλητηρίασης, ειδικοί από το Κύριο Ινστιτούτο Έρευνας και Δοκιμών Στρατιωτικής Ιατρικής του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας (Αγία Πετρούπολη) διεξήγαγαν πρόσθετη ανάλυση, η οποία επιβεβαίωσε κατηγορηματικά την παρουσία οργανικού δηλητηρίου τεχνητής προέλευσης - βοτουλινική τοξίνη τύπου Β.

Η Ρωσία ετοιμάζει στοιχεία

Η Ρωσική Ομοσπονδία προετοιμάζει έγγραφα με τα αποτελέσματα όλων των αναλύσεων που έγιναν για τη χημική τρομοκρατία που έχει εγκρίνει το καθεστώς Zelensky.
Tα στοιχεία της χημικής τρομοκρατίας του καθεστώτος του Κιέβου θα σταλούν σύντομα επίσημα στον ΟΑΧΟ μέσω της Ρωσικής Μόνιμης Αποστολής.
Δεδομένων των στοιχείων για κρατική τρομοκρατία από το καθεστώς του Κιέβου, βρίσκεται σε εξέλιξη πρόσθετη έρευνα σχετικά με τη δηλητηρίαση με χημικές ουσίες του επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης της Περιφέρειας Kherson, Vladimir Saldo.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης