Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος: «Το τέλος είναι κοντά: Έρχεται η διαδοχή Μητσοτάκη και θα έχει άρωμα γυναίκας»

Αντώναρος: «Το τέλος είναι κοντά: Έρχεται η διαδοχή Μητσοτάκη και θα έχει άρωμα γυναίκας»
Για την εξέλιξη αυτή τοποθετήθηκε και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος χθες σχολίασε ότι το «τέλος είναι κοντά» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μετράει μέρες»

Το σκάνδαλο των υποκλοπών προκάλεσε σεισμό στην πολιτική σκηνή της χώρας, με σύσσωμη την αντιπολίτευση να ζητάει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την ίδια ώρα, έντονη είναι και η «παγωμάρα» που επικρατεί στην παράταξη, με πολλούς βουλευτές να αποφεύγουν να τοποθετηθούν και να κρατούν σαφείς αποστάσεις από τον πρωθυπουργό. 
Οι φήμες για  πτώση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενισχύονται μέρα με τη μέρα, με πολλούς να «βλέπουν» αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος.
Για την εξέλιξη αυτή τοποθετήθηκε και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος χθες σχολίασε ότι το «τέλος είναι κοντά» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μετράει μέρες».
Ο ίδιος, με νέα ανάρτησή του σήμερα, κάνει λόγο για «διαδοχή με άρωμα γυναίκας», η οποία κρατάει αποστάσεις από τον πρωθυπουργό.
«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται όλο και περισσότερο ώρα με την ώρα. Η διαδοχή Μητσοτάκη ( που έχουν ήδη ξεγράψει και προγράψει σχεδόν όλοι όσοι τον στήριζαν μέχρι χθες) θα έχει οριστικά ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ» έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης