Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ένοπλες Δυνάμεις: Οι ευχές ΥΕΘΑ, ΥΦΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ένοπλες Δυνάμεις: Οι ευχές ΥΕΘΑ, ΥΦΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

«Τιμούμε σήμερα στην Τήνο την Κοίμηση της Θεοτόκου, τη «Βασίλισσα τοῦ παντός, περιβεβλημένη, ἀθανασίας αἴγλην, ἀρθεῖσα μετὰ δόξης, πρὸς τὰ οὐράνια». Χρόνια πολλά σε όσους εορτάζουν», έγραψε στον προσωπικό λογαριαμό του στο Facebook ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας (ΥΕΘΑ) Νικόλαος Παναγιωτόπουλος με την ευκαιρία της σημερινής εκ των μεγαλυτέρων εορτης της χριστιανοσυνης.
Παράλληλα ο ΥΕΘΑ γνωστοποίησε ότι συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην τελετή απόδοσης τιμών στους Ήρωες του ευδρόμου ΕΛΛΗ με αφορμή τυ συμπλήρωση 82 ετών από τη βύθιση.

Ο Ν. Χαρδαλιάς και ο Κ. Φλώρος για την Κοίμηση της Θεοτόκου

Μνεία στους στίχους του ποιήματος του Αγγέλου Σικελιανού αφιερωμένου στην Παναγία «Δεκαπενταύγουστος του 1940» κάνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Ω, Εσύ των Ουρανών η πλατυτέρα, που αγκάλιασες τα έθνη και τους λαούς, των λαών και των εθνών η θεία Μητέρα, π’ όλους της γης ξεχείλισες τους ναούς». Χρόνια πολλά! Η Παναγία να μας προστατεύει και να φυλάει την Πατρίδα μας!»

Ο κ. Χαρδαλιάς περιλαμβάνει στην ανάρτησή του μια φωτογραφία με στρατιώτες να κρατούν την ελληνική σημαία δίπλα σε εκκλησάκι σε κάποιο νησί του αρχιπελάγους ενώ διακρίνεται η διέλευση πλοίου του Στόλου.

Εξάλλου ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter εμφανίζει το χάρτη της Ελλάδας να καλύπτεται από την ελληνική σημαία, την εικόνα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο δεξιό άκρο και το έμβλημα του ΓΕΕΘΑ στο κάτω μέρος, ευχόμενος «Χρόνια πολλά, η Παναγιά μαζί μας!!!».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο