Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Νοσοκόμα εγκατέλειψε το σύστημα υγείας και αποκαλύπτει: «Βίαια» πρωτόκολλα για τον covid, πλύση εγκεφάλου

ΗΠΑ: Νοσοκόμα εγκατέλειψε το σύστημα υγείας και αποκαλύπτει: «Βίαια» πρωτόκολλα για τον covid, πλύση εγκεφάλου
Νοσοκόμα για εμβόλια: «Είδα εγκεφαλικές αιμορραγίες, επιληπτικές κρίσεις από το πουθενά, καρκίνο που εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά, ισχαιμικά εγκεφαλικά και είδα ένα άτομο να πεθαίνει φρικτά από μυοκαρδίτιδα»
Σχετικά Άρθρα

Νοσηλευτές που έγιναν μάρτυρες «βάρβαρων» νοσοκομειακών πρωτοκόλλων θεραπείας COVID-19, δίνουν μια ζοφερή εικόνα του τι συμβαίνει στα κρατικά και ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ.
«Είναι φρικιαστικοί, και είναι όλοι σε αδιέξοδο», είπε στους The Epoch Times η Staci Kay, νοσοκόμα από την North Carolina Physicians for Freedom που εγκατέλειψε το νοσοκομειακό σύστημα για να ξεκινήσει το δικό της ιδιωτικό ιατρείο πρώιμης θεραπείας.
«Δεν θα εξετάσουν πρωτόκολλα εκτός αυτού που τους δίνεται από το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) και το NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας).
Και κανείς δεν ρωτά γιατί».
Η ίδια είπε ότι το προσωπικό του νοσοκομείου αγνοεί κατάφωρα προβληματικές θεραπείες που δεν είχαν καλή απόδοση σε κλινικές δοκιμές, όπως η ρεμδεσιβίρη, και πρωτόκολλα όπως η απομόνωση του ασθενούς, απλώς και μόνο για να τηρήσει τον ομοσπονδιακό κανόνα.
«Έχω δει ανθρώπους να πεθαίνουν με την οικογένειά τους παρακολουθώντας μέσω iPad στο Facetime», είπε η Kay.
«Ήταν βάναυσο».
Ως πρώην νοσοκόμα στην εντατική, είπε ότι είχε δει την τραγωδία αλλά και πως αντιμετωπίζονται οι ασθενείς με COVID.
«Μισούσα τη δουλειά μου», είπε η Kay. «Μισούσα να πηγαίνω στη δουλειά. Ήμουν διαρκώς αγχωμένη».
Η απομόνωση των οικογενειών ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, είπε, επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να έρθουν για να αποχαιρετήσουν τους αγαπημένους τους.

«Μπορούμε καλύτερα»

Η Kay έψαχνε για άλλες επιλογές όταν βρήκε ένα πρωτόκολλο ενδονοσοκομειακής περίθαλψης σχεδιασμένο για τον Dr. Paul Marik, ιδρυτικό μέλος της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, η οποία υποτίθεται ότι είχε ποσοστό επιτυχίας 94%.
Ωστόσο, αφού η Kay το πρότεινε στον επικεφαλής του τμήματος πνευμονικής εντατικής θεραπείας, απολύθηκε και ο γιατρός καυχήθηκε ότι το νοσοκομείο είχε ποσοστό επιβίωσης 66 τοις εκατό εκείνη την εποχή.
«Του είπα, νιώθω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα», αλλά με έδιωξαν πολύ γρήγορα», είπε η Kay. «Θύμωσα πολύ γιατί βλέπω ανθρώπους να πεθαίνουν και ήξερα ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα».
Ήταν σαν να είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου οι πρώην έξυπνοι άνθρωποι, «και μετά ήταν απλώς χαζοί», είπε ο Κέι, χωρίς τα διανοητικά μέσα για να διακρίνει το αληθινό από το ψέμα.
Αυτό οδήγησε την Kay να αρχίσει να θεραπεύει ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία για να αποτρέψει την εισαγωγή τους στο νοσοκομειακό σύστημα, το οποίο είναι πλέον η δουλειά της πλήρους απασχόλησης αφού απολύθηκε επειδή δεν υπέκυψε σε αυτό που περιέγραψε ως παράλογες απαιτήσεις δοκιμών για όσους δεν είχαν εμβολιαστεί.
Στην επιχείρηση τηλεϊατρικής της, η Kay είπε ότι βλέπει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν από τα εμβόλια COVID- 19 .
«Είδα πράγματα και από την πλευρά των νοσηλευομένων, τα οποία υποψιαζόμουν ότι ήταν παρενέργειες από εμβόλια που δεν είχαν αναγνωριστεί από τους γιατρούς μας», είπε η Kay.. «Είδα εγκεφαλικές αιμορραγίες, επιληπτικές κρίσεις από το πουθενά, καρκίνο που εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά, ισχαιμικά εγκεφαλικά και είδα ένα άτομο να πεθαίνει φρικτά από μυοκαρδίτιδα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης