Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cramer: Σε «νιρβάνα» οι μετοχές λόγω επιβράδυνσης του πληθωρισμού - Αγοράστε τα πάντα

Cramer: Σε «νιρβάνα» οι μετοχές λόγω επιβράδυνσης του πληθωρισμού - Αγοράστε τα πάντα
Καλό νέο για τις μετοχές χαρακτηρίζει την επιβράδυνση του πληθωρισμού των ΗΠΑ ο Jim Cramer
Σχετικά Άρθρα
Καλό νέο για τις μετοχές χαρακτηρίζει την επιβράδυνση του πληθωρισμού των ΗΠΑ ο Jim Cramer, με τα στοιχεία να αποτελούν «νιρβάνα» για τις μετοχές, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναλυτής αγορά τoυ αμερικανικού δικτύου CNBC.
«Η χρηματιστηριακή αγορά είδε τον πληθωρισμό να κορυφώνεται.
 Νομίζω ότι έπρεπε να είσαι σκόπιμα... χαζός για να το χάσεις αυτό, γιατί οι τιμές των εμπορευμάτων κατέρρεαν πριν από λίγο καιρό, αλλά πλέον είναι αναμφισβήτητο», σχολίασε ο παρουσιαστής του «Mad Money».
Οι μετοχές σημείωσαν ισχυρή άνοδο την Τετάρτη, αφού ο δείκτης τιμών καταναλωτή στις ΗΠΑ έδειξε επιβράδυνση του πληθωρισμού τον Ιούλιο.
Όλοι οι κύριοι δείκτες ήταν ανοδικοί, με τον S&P 500 να φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο και τον Nasdaq Composite να κλείνει στο καλύτερο επίπεδο από τον Απρίλιο.

Μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα

Ο Cramer τόνισε ότι η κορύφωση του πληθωρισμού αποτελεί θετικό μήνυμα για τους επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν μετοχές που ενδεχομένως είχαν απορρίψει νωρίτερα φέτος.
«Η κορύφωση του πληθωρισμού αποτελεί νιρβάνα για τις μετοχές, ειδικά για τις μη ευνοϊκές μετοχές, όπως τα ταχέως αναπτυσσόμενα τεχνολογικά παιχνίδια.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα, από τη Microsoft και την Wells Fargo έως το Target», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και ενώ αυτό δεν σημαίνει ότι η οικονομία έχει ξεφύγει από το ενδεχόμενο να διολισθήσει σε ύφεση, η κορύφωση του πληθωρισμού θα μπορούσε να βοηθήσει στην άνοδο των μετοχών ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής επιβράδυνσης, σύμφωνα με τον Cramer.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης