Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Οι ΗΠΑ θα υποστούν συντριπτική ήττα στην Ταϊβάν - Πλησιάζει το τέλος της ηγεμονίας τους

Κίνα: Οι ΗΠΑ θα υποστούν συντριπτική ήττα στην Ταϊβάν - Πλησιάζει το τέλος της ηγεμονίας τους
«Βρισκόμαστε στον δρόμο για τον πιο σημαντικό στόχο του έθνους μας: την επανένωση της πατρίδας» δηλώνει Κινέζος πρέσβης στη Ρωσία
Σχετικά Άρθρα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πήραν κανένα μάθημα από την αποτυχημένη γραμμή τους στην Ουκρανία και προσπαθούν να κάνουν το ίδιο στην Ταϊβάν.
Η Ουάσιγκτον θα υποστεί μια συντριπτική ήττα εδώ, δήλωσε ο Κινέζος πρεσβευτής στη Ρωσία Zhang Hanhui σε αποκλειστική συνέντευξή του στο TASS.
«Βρισκόμαστε στον δρόμο για τον πιο σημαντικό στόχο του έθνους μας: την επανένωση της πατρίδας.
Ο κινεζικός λαός έχει ακλόνητη βούληση, ισχυρή αποφασιστικότητα, πλήρη εμπιστοσύνη και κάθε ευκαιρία να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία και την εθνική αξιοπρέπεια», τόνισε ο Κινέζος διπλωμάτης.
«Αντί να πάρουν ένα μάθημα από την αποτυχημένη γραμμή τους στο ζήτημα της Ουκρανίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες το έχουν συνδέσει τεχνητά με το ζήτημα της Ταϊβάν, εδώ τους περιμένει μια ακόμη μεγαλύτερη συντριπτική ήττα».

Το τέλος της ηγεμονίας τους

Ο Zhang Hanhui επεσήμανε ότι, όπως αποδεικνύουν πολλά γεγονότα, οι Ηνωμένες Πολιτείες «είναι ο πραγματικός καταστροφέας των διεθνών κανόνων και της παγκόσμιας τάξης, μια πηγή αυξανόμενης αστάθειας και αβεβαιότητας στον σημερινό κόσμο».
«Ο ηγεμονισμός των ΗΠΑ έχει γίνει η μεγαλύτερη πρόκληση για την πρόοδο και την ειρηνική ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού», πρόσθεσε.
«Η Κίνα αντιτίθεται σθεναρά στις ακόλουθες άστοχες ενέργειες των ΗΠΑ: ηγεμονία και εκφοβισμός.
Ελπίζουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα το καταλάβουν η ψυχροπολεμική νοοτροπία και οι μονομερείς κυρώσεις δεν θα μας οδηγήσουν πουθενά, οι έμμεσοι πόλεμοι και οι παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών δεν έχουν προοπτική», σημείωσε ο Κινέζος πρέσβης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης