Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι συμβαίνει με τον πρόεδρο; Viral ξανά ο Joe Biden... η άβολη χειραψία που ξέχασε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα

Τι συμβαίνει με τον πρόεδρο; Viral ξανά ο Joe Biden... η άβολη χειραψία που ξέχασε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα
Ο Biden ωστόσο φαίνεται στο βίντεο να έχει… ξεχάσει την αλληλεπίδρασή του με τον Σούμερ και περιμένει ακόμη μία χειραψία και αφού βλέπει τον Γερουσιαστή να ξεκινάει την ομιλία του, αντιδρά αμήχανα ξύνοντας το πιγούνι του

Μία κίνηση του Joe Biden προκάλεσε… χαμό από αναρτήσεις στο twitter ενώ και μεγάλες δημοσιογραφικές σελίδες του εξωτερικού προβάλλουν το στιγμιότυπο με την χειραψία που φαίνεται να «ξέχασε» ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο αμερικανός Γερουσιαστής, Schumer ετοιμάζεται να ανέβει στο βήμα για ομιλία και πριν το κάνει δίνει το χέρι του στον Joe Biden και στη συνέχεια χαιρετάει και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.
Ο Biden ωστόσο φαίνεται στο βίντεο να έχει… ξεχάσει την αλληλεπίδρασή του με τον Σούμερ και περιμένει ακόμη μία χειραψία και αφού βλέπει τον Γερουσιαστή να ξεκινάει την ομιλία του, αντιδρά αμήχανα ξύνοντας το πιγούνι του.

Μάλιστα ο ειδικός Σύμβουλος Επικοινωνιών του Γερουσιαστή Ted Cruz, Steve Guest, δημοσίευσε στο twitter το περιστατικό γράφοντας: «Το μόνο που χρειάζεται είναι 5 δευτερόλεπτα για να ξεχάσει ο Joe Biden ότι έσφιξε το χέρι του Τσακ Σούμερ. Τρομακτικός»

Πάντως, ο Joe Biden που πρόσφατα νόσησε με κορωνοϊό, αν και βγαίνει αρνητικός στα τεστ -σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο- συνεχίζει να έχει συμπτώματα έντονου βήχα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης