Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι κοινός πολιτικός απατεώνας και επικίνδυνος για τη Δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι κοινός πολιτικός απατεώνας και επικίνδυνος για τη Δημοκρατία
«Διατηρεί τον έλεγχο της ΕΥΠ από το πρωθυπουργικό γραφείο και την επιλογή του επικεφαλής της από τον πρωθυπουργό προσθέτοντας μόνο μια απλή γνωμοδότηση της Βουλής», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΥΠ και τον τρόπο λειτουργίας της Υπηρεσίας.
«Όσο ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι επιθυμεί την διαφάνεια στη λειτουργία της ΕΥΠ τόσο επιμένει στην αδιαφάνεια και τον αυταρχισμό.
Αποφεύγει με κάθε τρόπο την λογοδοσία στη Βουλή, αφού αρνήθηκε τα αιτήματα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να επανέλθει το Κοινοβούλιο σε κανονική λειτουργία καθώς και να συνεδριάσει άμεσα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να προστατέψει τους Δημητριάδη και Κοντολέων και να προστατευτεί και ο ίδιος.

Έφερε νύχτα την τροπολογία 

Όλα αυτά για να φέρει νύχτα χωρίς καμιά διαβούλευση και έλεγχο Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΥΠ με την οποία διατηρεί ανέπαφο το καθεστώς αδιαφάνειας στη λειτουργία της», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Διατηρεί τον έλεγχο της ΕΥΠ από το πρωθυπουργικό γραφείο και την επιλογή του επικεφαλής της από τον πρωθυπουργό προσθέτοντας μόνο μια απλή γνωμοδότηση της Βουλής.
Δεν καταργεί την κατάπτυστη και ένοχη τροπολογία της κυβέρνησης του με την οποία δεν επιτρέπει στην ΑΔΑΕ να ενημερώνει τους πολίτες για την άρση του απόρρητου της επικοινωνίας τους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν την καταργεί για να αφήσει στο σκοτάδι όσα εγκληματικά έχει κάνει σε βάρος των πολιτών και των πολιτικών που παρακολουθούσε.
Μπορεί για την ‘’ενημέρωση 108’’ ο κ. Μητσοτάκης να έκανε ‘’μεγάλες τομές’’ στην λειτουργία της ΕΥΠ.
Η πραγματικότητα, όμως, αποδεικνύει ότι ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από επικίνδυνος για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου, παραμένει κι ένας κοινός πολιτικός απατεώνας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης