Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Λίγο μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Συσσώρευση πέριξ των 860 μονάδων – Οι μετοχές που ξεχώρισαν

tags :
Λίγο μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Συσσώρευση πέριξ των 860 μονάδων – Οι μετοχές που ξεχώρισαν
Σχετικά Άρθρα

ΑΓΟΡΑ: Λίγο κάτω το κλείσιμο με χαμηλό τζίρο. Δεν τα πήγαμε και άσχημα καθώς στις ξένες αγορές οι απώλειες ήταν μεγαλύτερες.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Από τα βαριά η συγκεκριμένη θα λέγαμε πως ξεχώρισε για βρέθηκε σε υψηλά 31 μηνών και συμπλήρωσε και 5 ανοδικές. Στα 1,9160 ευρώ και στο +4,70%

LAMDA: Και αυτή ξεχώρισε, όπως και χθες αλλά δεν κράτησε τα κέρδη που είχε νωρίτερα. Στα 6,0650 ευρώ και στο +1,08%.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Πάνω ο δείκτης και δυνατή κίνηση από ΕΤΕ και ΑΛΦΑ. Μικρά κέρδη για ΠΕΙΡ και αμετάβλητη, αλλά σε υψηλό ημέρας στο κλείσιμο η ΕΥΡΩΒ.

ΤΙΤΑΝ: Προσπαθεί να σπάσει το πλαγιοκαθοδικό κανάλι, αλλά γύρισε χαμηλότερα και απομακρύνθηκε κάπως. Λίγο κάτω από τα 13 ευρώ ο εκθετικός κινητός των 200 ημερών. Χρειάζεται καλύτερους αγοραστές. Υποχώρησε σήμερα 1,31%

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Κοντά στους 17 μήνες συσσωρεύει η μετοχή.

ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Αυτό που ξαφνικά μπορεί να κάνει όγκο 50 χιλ. τεμάχια με μία πράξη εκεί που δεν κινείται φύλλο, μας προσπερνάει… Στο +4,26% και στα 7,09 ευρώ.

IDEAL: Η πώληση της Three Cents με καλό τίμημα έδωσε κέρδη στη μετοχή. Ήταν μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν και πήγε κοντά στα υψηλά της. Συνεχίζει να κινείται εντός μίας περιοχής μεταξύ 4 ευρώ περίπου και 3 ευρώ. Για να δούμε αν αυτή τη φορά θα κάνει τη διάσπαση. Η συσσώρευση κρατάει περίπου 15 μήνες εντός αυτής της περιοχής.

BYTE: Ανοδική κίνηση για τη μετοχή και με καλό όγκο. Υπάρχει τώρα μία σχέση ανταλλαγής στο… τραπέζι και κάποιοι όπως και σε άλλες περιπτώσεις πρόσφατα μπορούν να πάρουν το στοίχημα. Αγοράζοντας κάποιος μία μετοχή της Byte έδινε σήμερα περί τα 3,20 ευρώ. Αν τη δώσει στη δημόσια πρόταση και αυτή πετύχει θα πάρει 2,10 ευρώ μετρητά και 0,397590 μετοχές της Ideal. Αν κάνουμε την πράξη η τιμή είναι 3,65 ευρώ στο ταμπλό. Βέβαια πρέπει να πετύχει.

LAVIPHARM: Νέα δυνατή υποχώρηση της μετοχής στον απόηχο της μεγάλης αύξησης κεφαλαίου, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων αν καλυφθεί πλήρως θα πάει σε περιουσιακό στοιχείο των βασικών μετόχων. Προφανώς και η τιμή διάθεσης είναι ο άγνωστος που ρίχνει τη μετοχή και μάλλον κάποιοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Οι βασικοί μέτοχοι ουσιαστικά, θα βάλουν περιουσιακό στοιχείο, καλύπτοντας με μετρητά το μέρος τους. Με βάση τους υπολογισμούς είναι περίπου τα κεφάλαια που θα βάλουν και η αξία του περιουσιακού στοιχείου. Άρα πρόκειται για λογιστική κίνηση ουσιαστικά. Βάζουν περιουσιακό στοιχείο και παίρνουν μετοχές. Το θέμα είναι αν θα καλύψουν και οι άλλοι μέτοχοι ώστε να συγκεντρωθεί το σύνολο ή ένα ποσό κοντά σε αυτό. Στο limit down καις τα 0,9950 ευρώ και με ανεκτέλεστο 62 χιλ. τεμαχίων.

PREMIA: Εδώ και βδομάδες φαίνεται ότι έχει πωλητή και από όσα ακούγονται αλλά και από αυτά που βλέπουμε στο ταμπλό δεν πρέπει να είναι μικρός. Σε επίπεδα Νοεμβρίου 2020 γύρισε η μετοχή.

ΕΚΤΕΡ: Πήγε στα 1,30 ευρώ και βγήκαν λίγα κομμάτια. Στα 1,27 ευρώ στο κλείσιμο.

REVOIL: Κάτι έχει κάνει στις τελευταίες συνεδριάσεις. Στα 1,3050 ευρώ και στο +4,40% με όγκο 21 χιλ. τεμάχια.

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: Την κάλυψη της μετοχής ξεκίνησε η Χρυσοχοΐδης ΑΧΕΠΕΥ. Αναφέρει πως είναι υποτιμημένη και δίνει τιμή στόχο τα 2,92 ευρώ. Για το 2022 περιμένει έσοδα 65,7 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 5,09 εκατ. ευρώ. Στα 2,55 ευρώ με απώλειες 1,16%.

ΣΙΔΜΑ: Δραστήρια σήμερα και με βελτιωμένες συναλλαγές, πέρασε και πάλι πάνω από τα 2 ευρώ. Έβαλαν στοπ βέβαια οι πωλητές στα 2,04 ευρώ με μία εντολή πώλησης 10 χιλ. τεμαχίων.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μειωμένα τα κέρδη στο εξάμηνο και μειωμένες και οι πωλήσεις. Η μετοχή στα 5,76 ευρώ και στο -1,37% με μικρό όγκο.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης