Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Norwegian Cruise Line Holdings καταργεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό Covid για τους ταξιδιώτες της

Η Norwegian Cruise Line Holdings καταργεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό Covid για τους ταξιδιώτες της
Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες θα επιτρέπεται να επιβιβαστούν αφού παραδώσουν ένα αρνητικό τεστ COVID-19 που έγινε εντός 72 ωρών πριν από την αναχώρηση, ανέφερε η εταιρεία
Σχετικά Άρθρα

Η Norwegian Cruise Line Holdings δεν θα απαιτεί πλέον από τους πελάτες της να εμβολιάζονται κατά του COVID-19 και θα χαλαρώσει τους ελέγχους από τον Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία τη Δευτέρα.
Ειδικότερα, από τις 3 Σεπτεμβρίου, οι εμβολιασμένοι επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω δεν θα χρειάζεται πλέον να συμμορφώνονται με κανένα πρωτόκολλο που σχετίζεται με τον COVID-19 πριν από την κρουαζιέρα. 
Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες θα επιτρέπεται να επιβιβαστούν αφού παραδώσουν ένα αρνητικό τεστ COVID-19 που έγινε εντός 72 ωρών πριν από την αναχώρηση, ανέφερε η εταιρεία.
Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν θα υποχρεούνται να προβούν σε εξετάσεις ή εμβολιασμούς.
«Οι πολυαναμενόμενες αναθεωρήσεις στις απαιτήσεις μας για τα τεστ κορωνοϊού και τους εμβολιασμούς μας φέρνουν πιο κοντά στην υπόλοιπη κοινωνία, η οποία έχει μάθει να προσαρμόζεται και να ζει με τον COVID-19, και καθιστά απλούστερο για τους επισκέπτες να ταξιδέψουν πιο εύκολα», δήλωσε ο Νορβηγός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Frank Del Rio σε μια δήλωση.
«Η υγεία και η ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να τροποποιούμε το ισχυρό μας πρόγραμμα SailSAFE καθώς εξελίσσεται το περιβάλλον δημόσιας υγείας.
Η χαλάρωση των πρωτοκόλλων σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών και το άνοιγμα των κρουαζιερών σε περισσότερα λιμάνια σε όλο τον κόσμο λειτουργεί ουσιαστικά θετικά για την επιχείρησή μας, καθώς μειώνει τις τριβές, διευρύνει την αγορά κρουαζιέρας κλπ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης