Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στο Περιστέρι: Απολογείται ο 22χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της 17χρονης

Έγκλημα στο Περιστέρι: Απολογείται ο 22χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της 17χρονης

Ο δράστης ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του τη δολοφονία και σήμερα θα καταθέσει ενώπιον του 25ου Τακτικού Ανακριτή

Σχετικά Άρθρα
Σήμερα, Τρίτη 9/8 θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 22χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, ο οποίος μετά από ολιγοήμερο ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία καθώς θεωρείτο από την αρχή ως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα, συνελήφθη στις 5/8 στη Βόρεια Μακεδονία.
Ο δράστης, που είναι Πακιστανικής καταγωγής, ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του τη δολοφονία και σήμερα θα καταθέσει ενώπιον του 25ου Τακτικού Ανακριτή με ένα βαρύ κατηγορητήριο, στο οποίο καταγράφονται οι συνθήκες θανάτου του θύματος και κρίσιμα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί για το έγκλημα.
Ο δράστης, σύντροφος του θύματος, έχει απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε δηλώσει στις αρχές δύο ονόματα, τρία επίθετα και διαφορετικές χρονολογίες γέννησης.

Η υπόθεση

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι εντοπίστηκε μια 17χρονη, η σορός της οποίας έφερε μώλωπες.
Την 17χρονη εντόπισαν η μητέρα της και η αδελφή της τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 1/8 όταν επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης.
Οι αστυνομικές Αρχές αμέσως άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της, που είναι Πακιστανικής καταγωγής, καθώς θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία, αφού στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.
Σε ό,τι αφορά το θύμα, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της 17χρονης ήταν ασφυκτικός, καθώς ο δράστης της έκλεισε τη μύτη και το στόμα.

Η σύλληψη του 22χρονου

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Πακιστανού συντρόφου της άτυχης κοπέλας.
Τελικά, το κλεμμένο τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας και η στενή συνεργασία των αστυνομικών αρχών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, ήταν που οδήγησαν στα ίχνη του και στη σύλληψή του στα Σκόπια το απόγευμα της Παρασκευής 5/8.
Ο νεαρός πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι όπου έμενε με το θύμα και εξαφανίστηκε, αφήνοντας τα κλειδιά του, ενώ σε συγγενικό του πρόσωπο ανέφερε ότι επρόκειτο να φύγει για τη Θεσσαλονίκη.
Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τη σύλληψη του δράστη όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς οι Αρχές θεώρησαν ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα σύνορα και για τον λόγο αυτό, εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τις αρχές των γειτονικών χωρών.
Ωστόσο, το σήμα του 21χρονου χάθηκε όταν έκλεισε το κινητό του.
Αυτό που τον πρόδωσε ήταν το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο το άνοιξε όταν πέρασε στη Βόρεια Μακεδονία.
Αμέσως εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της άτυχης κοπέλας και έτσι, οι αρχές της γειτονικής χώρας έφτασαν στον εντοπισμό του, μέσα σε μια ομάδα παράτυπων μεταναστών και τον συνέλαβαν.
Τη σύλληψη του 22χρονου στη Βόρεια Μακεδονία γνωστοποίησαν το Σάββατο 6/8 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος και η ΕΛ.ΑΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης