Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο παραπέμποντας το θέμα των υποκλοπών στις 22/8

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο παραπέμποντας το θέμα των υποκλοπών στις 22/8
«Κοντός ψαλμός αλληλούια...» σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Άρθρα
Σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για έκτακτη σύνοδο της Βουλής και προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στις 22 Αυγούστου σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωση του τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά αυτή τη συζήτηση για την εβδομάδα μετά τις 22 Αυγούστου, προφανώς για να κερδίσει χρόνο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δέχεται την πρότασή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έκτακτη σύνοδο της Βουλής και προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τις υποκλοπές.
Ωστόσο το αίτημα αφορούσε την άμεση διεξαγωγή της συζήτησης ώστε να δοθούν απαντήσεις εδώ και τώρα.
Ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά αυτή τη συζήτηση για την εβδομάδα μετά τις 22 Αυγούστου, προφανώς για να κερδίσει χρόνο και να προσπαθήσει με τον προπαγανδιστικό του μηχανισμό να εξουδετερώσει τη "βόμβα".
Παρόλα αυτά το γεγονός ότι υποχρεώνεται να δεχτεί, υπό την πίεση των αποκαλύψεων και των αντιδράσεων, τη βάσανο του κοινοβουλευτικού ελέγχου που προσπαθούσε να αποφύγει, αποδεικνύει ότι η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμού.
Κοντός ψαλμός αλληλούια...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο