Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πώληση του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort στο Ισπανικό επενδυτικό fund Azora

Πώληση του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort στο Ισπανικό επενδυτικό fund Azora
Η πώληση αυτή αποτελεί στρατηγική κίνηση της Λάμψα, η οποία σκοπεύει στην επικέντρωση της σε κεντρικά ξενοδοχεία πόλεων και την ενίσχυση της θέσης της τόσο επιχειρηματικά όσο και κεφαλαιακά

Την πώληση του ξενοδοχείου της Sheraton Rhodes Resort στο Ισπανικό επενδυτικό fund Azora -όπως αποκλειστικά είχε γράψει το tourismtoday– ανακοίνωσε η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε
Η πώληση αυτή αποτελεί στρατηγική κίνηση της Λάμψα, η οποία σκοπεύει στην επικέντρωση της σε κεντρικά ξενοδοχεία πόλεων και την ενίσχυση της θέσης της τόσο επιχειρηματικά όσο και κεφαλαιακά.
Η Λάμψα επίσης επιθυμεί να συγχαρεί τους νέους επενδυτές για την αγορά τους ευχόμενη κάθε επιτυχία για την επένδυση αυτή που είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στον Ελληνικό νησιωτικό τουρισμό.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε. επικεντρώνει, κατά κύριο λόγο, τη δράση της στην λειτουργία και διαχείριση των πολυτελών ξενοδοχείων που βρίσκονται υπό τον ιδιοκτησιακό της έλεγχο.
Πρόκειται για τα ιστορικά ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία, King George και το νέο Athens Capital στην Αθήνα, το πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Βελιγράδι και το ιστορικό ξενοδοχείο Mercure Excelsior στο Βελιγράδι, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στις σημαντικότερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ευρώπης.

Πηγή: https://www.tourismtoday.gr/

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης