Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Μέσω του Project Skyline η Premia Properties στο +5%

Μέσω του Project Skyline η Premia Properties στο +5%
H Dimand και η Premia Properties από κοινού ως επενδυτικό σχήμα αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής στη διαγωνιστική διαδικασία, που διενήργησε η Alpha Bank για την επιλογή στρατηγικού επενδυτή για το Project Skyline
Σχετικά Άρθρα

Σημαντική άνοδο άνω του 5% και με δυνατούς αγοραστές καταγράφει η μετοχή της Premia Properties στον απόηχο της συμφωνίας για το Project Skyline.
Η μετοχή βρίσκεται στα 1,26 ευρώ με άνοδο 5,44% και όγκο 45 χιλ. τεμάχια, ενώ τονίζεται πως ισορροπούσε το τελευταίο διάστημα λίγο κάτω από τα 1,20 ευρώ έχοντας υποχωρήσει σημαντικά από τα υψηλά των 1,70 ευρώ που είχε στην αρχή του έτους.
Όπως ανακοινώθηκε χθες η Dimand και η Premia Properties από κοινού ως επενδυτικό σχήμα αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής στη διαγωνιστική διαδικασία, που διενήργησε η Alpha Bank για την επιλογή στρατηγικού επενδυτή για το Project Skyline.
Το Project Skyline είναι ένα επενδυτικό όχημα της Alpha Bank το οποίο περιλαμβάνει χαρτοφυλάκιο ιδιόκτητων ακινήτων διαφόρων χρήσεων με σημαντική συγκέντρωση στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλα αστικά κέντρα της χώρας (το «Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων»). 
Ενδεικτικά στο Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων περιλαμβάνονται αυτοτελή εμπορικά ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Φιλελλήνων (Πλατεία Συντάγματος), επί της οδού Σταδίου (Πλατεία Κοραή), στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Αιόλου κ.α., καθώς και χαρτοφυλάκιο 205 κατοικιών και διαμερισμάτων.
Θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με στόχο την οριστικοποίηση της συμφωνίας εντός του τρίτου τριμήνου του 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης