Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Επενδυτικές λύσεις και ασφάλιση Ζωής από την Allianz Ελλάδος με διαφοροποίηση εξόδων

tags :
Επενδυτικές λύσεις και ασφάλιση Ζωής από την Allianz Ελλάδος με διαφοροποίηση εξόδων
Οι νέες επενδυτικές στρατηγικές του ανανεωμένου My Global Allianz επενδύουν σε Μικτά και Μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια

Tο ανανεωμένο My Global Allianz, που συνδυάζει ασφάλεια Ζωής με επένδυση σε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων (Unit Linked) παρουσίασε η Allianz Ελλάδος, εξασφαλίζοντας έξι διαφορετικές στρατηγικές επένδυσης σε Αμοιβαία Κεφάλαια των PIMCO, Allianz Global Investors και Allianz ΑΕΔΑΚ.
Οι νέες επενδυτικές στρατηγικές του ανανεωμένου My Global Allianz επενδύουν σε Μικτά και Μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια.
Επιπρόσθετα, από την έναρξη του ανανεωμένου προγράμματος My Global Allianz, οι ενήλικοι ασφαλισμένοι της Allianz, από 18 έως 60 ετών, θα διαθέτουν κάλυψη «Ασφάλειας Ζωής από Ατύχημα», με κεφάλαιο προστασίας ύψους 5.000 ευρώ, η οποία θα προστίθεται στο επενδυτικό τους πρόγραμμα χωρίς την ανάγκη διενέργειας ελέγχου ασφαλισιμότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παρέχεται η δυνατότητα της προαιρετικής κάλυψης Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του Συμβαλλομένου, η οποία ισχύει μέχρι τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας του.
Όσον αφορά τη διαφοροποίηση των εξόδων, τα έξοδα αγοράς μεριδίων μειώνονται κατά 50%, από 5% σε 2,5%.
Η παροχή αξιόπιστων λύσεων υψηλής ποιότητας αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα για την Allianz, με την ανανέωση του προγράμματος My Global Allianz να αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εταιρείας ν’ απαντά αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα στις σημερινές ανάγκες των ασφαλισμένων.



www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης