Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη: Τα νέα εμβόλια Covid σχεδιάζονται για «ανοσολογική αποτύπωση» - Θα προκαλέσουν περισσότερους θανάτους

Αποκάλυψη: Τα νέα εμβόλια Covid σχεδιάζονται για «ανοσολογική αποτύπωση» - Θα προκαλέσουν περισσότερους θανάτους
Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden ενέκρινε μια νέα συμφωνία 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την εταιρεία Pfizer για νέα εμβόλια για τον Covid
Σχετικά Άρθρα

Η επόμενη παρτίδα εμβολίων για τον κορωνοϊό που αναπτύχθηκε από τις εταιρείς Big Pharma θα είναι τέλεια σχεδιασμένη για να προωθεί την «ανοσολογική αποτύπωση», οδηγώντας σε περισσότερες ασθένειες και θανάτους ανθρώπων που λαμβάνουν νέα και πειραματικά εμβόλια.
Αυτό είναι σύμφωνα με τον γνωστό καθηγητή Robert Malone,
ο οποίος συζήτησε για το ανοσοποιητικό αποτύπωμα σε τηλεοπτική εκπομπή με τον πρώην συνεργάτη του Trump, Steve Bannon.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden ενέκρινε μια νέα συμφωνία 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την εταιρεία Pfizer για νέα εμβόλια για τον Covid.
Αυτά τα νέα εμβόλια «σχεδιάζονται» υποτίθεται για την καλύτερη αντιμετώπιση της παραλλαγής Omicron μετά τον εμβολιασμό.
Ωστόσο, ο Malone υποστήριξε ότι τα νέα εμβόλια θα είναι «ιδανικά σχεδιασμένα για να προάγουν την ανοσολογική αποτύπωση και να κάνουν τους ανθρώπους ακόμη πιο επιρρεπείς στη μόλυνση».
Η ανοσολογική αποτύπωση είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει όταν ένα άτομο εκτίθεται σε πρωτεΐνες ή άλλες βιολογικές δομές ιών που τους επιτρέπουν να διεισδύσουν στα κύτταρα ξενιστές και να προκαλέσουν λοιμώξεις, όπως αυτές που βρίσκονται στον ιό SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο Covid.
Θεωρητικά, όταν ένα ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποτυπωθεί επιτυχώς, το σώμα θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλεί υπάρχοντα κύτταρα μνήμης – κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που «θυμούνται» το ίδιο παθογόνο – και να παρέχει στον οργανισμό ταχύτερη μελλοντική παραγωγή αντισωμάτων όταν έρθει αντιμέτωπο με τη νόσο.

Πιο ευάλωτοι οι άνθρωποι

Η ανοσολογική αποτύπωση αφήνει τους ανθρώπους ευάλωτους σε άλλες ασθένειες
«Η ανοσολογική αποτύπωση είναι βασικά ο λόγος που πολλοί άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο θάνατο από άλλα πράγματα», σχολιαζουν ειδικοί.
«Το νέο εμβόλιο, αν είναι τέλεια σχεδιασμένο, θα εστιάσει ακόμη περισσότερο μόνο σε αυτήν (την ασθένεια), αφήνοντάς σας ακόμη πιο ανοιχτό σε άλλες ασθένειες».
Προειδοποιεί επίσης ότι τα ανοσοποιητικά εμβόλια είναι απίθανο να προστατεύουν τους ανθρώπους από διαφορετικές παραλλαγές της ίδιας ασθένειας από την οποία υποτίθεται ότι το εμβόλιο προορίζεται να προστατεύσει τους ανθρώπους.

Άγνωστες οι συνέπειες

Οι συνέπειες της ανοσολογικής αποτύπωσης είναι ακόμη άγνωστες.
Επιπλέον οι ειδικοί προειδοποιούν για τους πιθανούς κινδύνους από την αποτύπωση ανώριμων ανοσοποιητικών συστημάτων, όπως αυτά των βρεφών και των νηπίων.
«Το ανοσοποιητικό σύστημα των βρεφών και των νηπίων – οι στόχοι της τελευταίας έγκρισης εμβολιασμού για τον Covid– είναι ανώριμο και αναπτυσσόμενο», σημειώνουν, όπως γράφει ο ιστότοπος Noqreport.
«Εάν ένα ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα αποτυπωθεί ανοσολογικά, είτε από οξεία λοίμωξη από την τρέχουσα κυκλοφορούσα παραλλαγή του ιού είτε από εμβόλιο Covid που βασίζεται στην αρχική παραλλαγή που δεν κυκλοφορεί πλέον, μπορεί να μην αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες όταν έρθουν αντιμέτωποι –ακόμα και χρόνια αργότερα– με μια παραλλαγή του Covid ή άλλο εντελώς διαφορετικό παθογόνο», υποστηρίζουν.

new_2.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης