Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Θα πάρουμε ακόμα και το Βερολίνο», απειλεί ο εκπρόσωπος των Τσετσένων - «Η Ευρώπη θα γονατίσει»

«Θα πάρουμε ακόμα και το Βερολίνο», απειλεί ο εκπρόσωπος των Τσετσένων - «Η Ευρώπη θα γονατίσει»
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Apti Alaudinov, διοικητής του τάγματος “Akhmat” των Τσετσένων στην Ουκρανία δήλωσε ότι «αν και με ελάχιστες δυνάμεις έχουν καθηλώσει όλο το ΝΑΤΟϊκό μπλοκ στην Ουκρανία και μετά το Ντόνετσκ έχει σειρά το Κίεβο και μετά η Βαρσοβία μέχρι ο Putin να τους πει να σταματήσουν
Σχετικά Άρθρα

Τους στρατιωτικούς στόχους των δυνάμεων που βρίσκονται στην Ουκρανία περιέγραψε ο εκπρόσωπος των Τσετσένων Magomed Daudov σε δηλώσεις του, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση από τις απειλές που εξαπέλυσε εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης.
Χαρακτηριτικά όπως είπε ο Daudov:
«Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι όλη η περιφέρεια του Ντόνετσκ, η Οδησσός θα γίνουν δικά μας.
Ακόμη και το Βερολίνο εκτός κι αν μας σταματήσει ο Putin» είπε ο Daudov δείχνοντας τα δόντια του εναντίοντ της Δύσης παρά τις κυρώσεις που έχει υποστεί η Ρωσία.

Απειλές και από τον Alaudinov

Στην ίδια γραμμή και ο Apti Alaudinov, διοικητής του τάγματος «Akhmat» των Τσετσένων στην Ουκρανία δήλωσε ότι «αν και με ελάχιστες δυνάμεις έχουν καθηλώσει όλο το ΝΑΤΟϊκό μπλοκ στην Ουκρανία και μετά το Ντόνετσκ έχει σειρά το Κίεβο και μετά η Βαρσοβία μέχρι ο Putin να τους πει να σταματήσουν.

«Θα φέρουμε όλη την Ευρώπη στα γόνατά της», σημείωσε.

Meanwhile on Russian state TV: Apti Alaudinov, the commander of the Chechen detachment "Akhmat" fighting in Ukraine, tells state TV host Olga Skabeeva that Russian forces "already pinned down NATO and the U.S." and are ready "to put all of Europe on its knees." She's thrilled. pic.twitter.com/Ti7HJ31K2S

— Julia Davis (@JuliaDavisNews) July 5, 2022

Από την πλευρά του το Κρεμλίνο μέσω του εκπροσώπου του Peskov «ανέφερε ότι η Ρωσία έχει χρησιμοποιήσει μόνο ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων της στην στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης