Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο – Αναφορές για πολλά θύματα

Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο – Αναφορές για πολλά θύματα
Οι αρχές συνέστησαν σε όσους βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια της αστυνομίας
Σχετικά Άρθρα
(upd) Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ τρεις νοσηλεύονται, από πυρά σε ένα εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα Κοπεγχάγη το απόγευμα του Σαββάτου 3 Ιουλίου.
Η αστυνομία της Κοπεγχάγης σε ανάρτησή της στο Twitter γράφει ότι αστυνομικοί στάλθηκαν στο εμπορικό κέντρο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.
Οι αρχές συνέστησαν σε όσους βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια της αστυνομίας.
Το εμπορικό κέντρο Field’s, στη συνοικία Άμαγκερ, βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.
Capture_186.JPG
Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός Δανού κοντά στο εμπορικό κέντρο Fields, που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν.

Ο ύποπτος που έχει συλληφθεί είναι ένας 22χρονος.
Δεν υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι του ενός, είπε ο αστυνομικός διευθυντής Soren Thomense
Οι αρχές δεν μπορούν επίσης να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη.
Κοπεγχάγη: Πολλοί οι νεκροί από το επεισόδιο με πυροβολισμούς στο εμπορικό


«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αρκετοί νεκροί» και «αρκετοί τραυματίες», είπε ο αστυνομικός επιθεωρητής Soren Tomasen σε συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.
«Δεν έχουμε πληροφορίες ότι εμπλέκονται άλλοι δράστες.
Αυτό ξέρουμε τώρα» ανέφερε.

Η δήμαρχος της πόλης Sophie Andersen έγραψε στο Twitter ότι «δεν γνωρίζουμε ακόμη με βεβαιότητα πόσοι είναι οι τραυματίες ή οι νεκροί, αλλά είναι πολύ σοβαρό συμβάν».
Όλοι οι γύρω δρόμοι και η γραμμή του μετρό αποκλείστηκαν, και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα για τη διακομιδή των τραυματιών.
Capture1_11.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης