Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov: Δεν ήταν γραπτό το μήνυμα του Zelensky στον Putin

Peskov: Δεν ήταν γραπτό το μήνυμα του Zelensky στον Putin
Το μήνυμα μετέφερε στον Ρώσο πρόεδρο ο Ινδονήσιος ομόλογός του Joko Widodo
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως το μήνυμα του προέδρου της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky στον Ρώσο ομόλογο του, Vladimir Putin - που μετέφερε ο Ινδονήσιος πρόεδρος Joko Widodo – δεν ήταν γραπτό, διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
«Δεν μιλάμε για κάποιου είδους γραπτό κείμενο.
Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω» υποστήριξε ο Peskov απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Tass σχετικά με το μήνυμα που μετέφερε στον πρόεδρο Putin ο Ινδονήσιος ομόλογός του κατά τη συνάντηση που είχαν στη Μόσχα.
Σημειώνεται πως πριν από την επίσκεψη του στη Μόσχα ο Widodo είχε βρεθεί στο Κίεβο όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Zelensky.
«Μετέφερα το μήνυμα του προέδρου Zelensky στον πρόεδρο Putin», είπε ο Widodo, μετά τις συνομιλίες που είχε με το Ρώσο πρόεδρο.
Πάντως ο Widodo δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο του μηνύματος, αν και σημείωσε πως είναι έτοιμος να συμβάλλει στην έναρξη της επικοινωνίας μεταξύ των δύο ηγετών.

Πιθανή συνάντηση στη G20;

Μάλιστα ο Widodo, ο οποίος είναι ο προεδρεύων της Συνόδου της G20, υπογράμμισε πως κάλεσε τον πρόεδρο Zelenksy να βρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής της G20 που είναι προγραμματισμένη τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Μπαλί, όπου έχει αφήσει ανοιχτό να βρεθεί και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Putin.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Zelensky είπε στον Widodo ότι η παρουσία του θα εξαρτηθεί από το ποιος άλλος θα βρίσκεται εκεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης