Τελευταία Νέα
Speculator

Οι «μπροστινοί» του Γιώργου Τράγκα και η περίπτωση ΚΟΡΠΟΡΕΪΤ ΓΟΥΕΜΠ

Οι «μπροστινοί» του Γιώργου Τράγκα και η περίπτωση ΚΟΡΠΟΡΕΪΤ ΓΟΥΕΜΠ
Οι … μέτοχοι Μάρθα Τσιατά και Παντελής Ζήλος και ο πανταχού παρών Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Αμανατίδης
Σχετικά Άρθρα

Οι εταιρίες μπορεί να ήταν του Γιώργου Τράγκα αλλά ως μέτοχος ο Γιώργος Τράγκας δεν αναφερόταν πουθενά.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της περίφημης ΚΟΡΠΟΡΕΪΤ ΓΟΥΕΜΠ όπου σύμφωνα με τα πρακτικά δύο Γενικών Συνελεύσεων μιας του 2011 και άλλης μιας του 2017 μέτοχοι εμφανίζονται η κα Μάρθα Τσιατά και ο κ. Παντελής Ζήλος. Το 80% των μετοχών καταθέτει η κα Τσιατά και το 20% ο κ. Ζήλος.

Η κα Τσιατά που εμφανίστηκε και ως εμπορική διευθύντρια του Crash με εκδοτική εταιρία της ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ενώ ο κ. Ζήλος είχε διαχρονικά διευθυντικές θέσεις ως δημοσιογράφος σε Μέσα Ενημέρωσης του Γιώργου Τράγκα.
Σύμφωνα με το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της ΚΡΠΟΡΕΪΤ ΓΟΥΕΜΠ του 2017 μέλη του του ΔΣ εκλέγονται ο δημοσιογράφος και πανταχού παρών στις εταιρίες του Γιώργου Τράγκα κ. Γιάννης Αμανατίδης καθώς οι Μάντσος Αναστάσιος και Μαρκουλιδάκη Ευαγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι 2018 η Τράπεζα Πειραιώς με επιστολή προς την Αρχή Ξεπλύματος ανέφερε ότι στην ΚΟΡΠΟΡΕΪΤ ΓΟΥΕΜΠ τον Ιανουάριο πιστώθηκε έμβασμα ποσού ευρώ 43.113,00 με εντολέα την εταιρεία «EUROMEDIA ACTION » και τον Οκτώβριο 400.000 ευρώ με εντολέα τον Γιώργο Τράγκα ενώ ο Γιώργος Τράγκας ήταν εγγυητής του Δανείου της εταιρείας ΚΟΡΠΟΡΕΪΤ ΓΟΥΕΜΠ.

Ο Αμανατίδης επί χρόνια Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΟΡΠΟΡΕΪΤ ΓΟΥΕΜΠ εμφανίζεται επίσης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EUROMEDIA ACTION ενώ μέλη του ΔΣ της τελευταίας είναι οι Μάντσος Αναστάσιος και Μαρκουλιδάκη Ευαγγελία που επίσης είναι μέλη του ΔΣ της ΚΟΡΠΟΡΕΪΤ ΓΟΥΕΜΠ.
Η Πυθαγόρας Εκδοτική που εξέδιδε το CRASH έχει από 2014 μέχρι το 2020 τα ίδια μέλη ΔΣ ενώ μέχρι το 2014 εμφανίζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Νάννος ο οποίος μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα δήλωσε ότι πέθανε ο δεύτερός του πατέρας και ήταν 27 χρόνια μαζί του. Ωστόσο το 2020 μένει ο κ. Γιάννης Αμανατίδης ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και μέλη του ΔΣ ορίζονται οι κύριοι Κρητικός Ηλίας και Κρητικός Γεώργιος (πατέρας και γιός).
ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΣ 2011 ΤΗΣ ΚΟΡΠΟΡΕΪΤ
ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΣ 2017 ΤΗΣ ΚΟΡΠΟΡΕΪΤ

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης