Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»
Πρόεδρος εκλέχθηκε η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία του Σωματείου

Στις 20 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4 μ.μ στα γραφεία του ΠΑΣΓ “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” συνήλθαν σε πρώτη συνεδρίαση τα μέλη του νέου Δ.Σ.. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα και η κατανομή των αρμοδιοτήτων στα μέλη. 
Πρόεδρος εκλέχθηκε η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία του Σωματείου. Επί της προεδρίας της, η “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” αγκαλιάστηκε από χιλιάδες γυναίκες στην Ελλάδα, καθώς και από ομογενείς, αναβαθμίστηκε η φιλανθρωπική δράση του ιστορικού αυτού φορέα, ενώ αναγνωρίστηκε από διεθνείς οργανισμούς, όπως ο Ο.Η.Ε..
Στο προεδρείο του Σωματείου μετέχουν με τους παρακάτω ρόλους οι κυρίες: Έμη Λιβανίου Ζησιοπούλου - Αντιπρόεδρος Α΄, Λίτσα Πισκερά - Αντιπρόεδρος Β’, Ιωάννα Καρυοφύλλη - Γενική Γραμματέας, Σουζάνα Χατζηβασιλείου - Ειδική Γραμματέας, Νάνσυ Νικολακοπούλου - Ταμίας, Ζηναΐς Κοντούλη - Έφορος Αθλητισμού. 
Η Πρόεδρος κα Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Αφήνοντας πίσω το χρονικό διάστημα της πανδημίας, η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ξεκινά πολύ δυναμικά τη δράση της και την προσφορά της στην Πατρίδα, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην αλληλεγγύη, ενισχυμένη από την παρουσία της πλέον και στους Διεθνείς Οργανισμούς. Το νέο μας Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει, με πολύ όρεξη, αλλά και νέους στόχους, το ιστορικό έργο του Σωματείου μας.
Ένα σωματείο που έχει ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων του την γυναίκα, αλλά πράττει προς όφελος ολόκληρης της Ελλάδας και των Ελλήνων της Διασποράς ”. 
Το νέο Δ.Σ. προήλθε από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γενική Συνέλευση. Μαζί με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε και η Εξελεγκτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών  “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”.
Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες μέλη από όλη την Ελλάδα, Επίτιμα Μέλη, καθώς επίσης, πολιτικοί, Βουλευτές και Υπουργοί. Η Πρόεδρος του σωματείου, κα Κατερίνα Παναγοπούλου, χαιρέτησε την τεράστια συμμετοχή των μελών και τόνισε το διαχρονικό, επί 46 συναπτά έτη, έργο, τη σημαντική παρουσία και προσφορά του Σωματείου, αλλά και την αναγκαιότητα ύπαρξής του στην κοινωνία.
Το νέο 9μελες Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε με σειρά εκλογιμότητας είναι: Παναγοπούλου Κατερίνα, Καρυοφύλλη Ιωάννα, Ζησιοπούλου–Λιβανίου Έμη, Χατζηβασιλείου Σουζάνα, Νικολακοπούλου Νάνσυ, Πισκερά Ευαγγελία, Κοντούλη Ζηναΐς, Παπαγεωργίου Σίσσυ, Αράχωβα Αντωνία.
Η πρόεδρος κα Κατερίνα Παναγοπούλου, έλαβε για άλλη μια φορά την αμέριστη στήριξη των μελών της "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ", καθώς, εκλέχτηκε πρώτη ξανά, συγκεντρώνοντας σχεδόν το σύνολο των εκατοντάδων ψήφων της κάλπης.
Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν με σειρά οι κυρίες Βασιλάκη Ιωάννα, Μελιτοπούλου Ανθή και Κόρκα Ουρανία.
Η νέα έδρα του σωματείου βρίσκεται επί της οδού Βουκουρεστίου 38, στην Αθήνα, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2103645390.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης