Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κατά των Terra and TerraUSD στρέφονται οι Anonymous - Χάθηκαν πάνω από 40 δισ. δολ.

Κατά των Terra and TerraUSD στρέφονται οι Anonymous - Χάθηκαν πάνω από 40 δισ. δολ.
Οι Anonymous κατηγόρησαν τον Do Kwon ότι εξαργύρωσε επενδυτικά κεφάλαια αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων – κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί δημόσια
«Στη δικαιοσύνη», όπως την αντιλαμβάνονται αυτοί, δεσμεύτηκαν οι Anonymous να φέρουν τους επικεφαλής των token Terra (LUNA) και TerraUSD (UST), καθώς "εξαφάνισαν" όπως είπαν περισσότερα από 40 δισεκατομμύρια δολάρια από τις συμμετοχές των επενδυτών.
Οι διάσημοι χάκερς διατύπωσαν την απειλή στο τελευταίο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube, κατηγορώντας τον συνιδρυτή των Terraform Labs ότι απέκλεισε τα κεφάλαια λιανικών επενδυτών που είχαν αγοράσει τα tokens Terra (LUNA) και TerraUSD (UST) της πλατφόρμας.
Ο Kwon Do-hyung, γνωστός ως Do Kwon, έχει προηγουμένως αρνηθεί αυτούς τους ισχυρισμούς, αν και περισσότεροι από 1.600 επενδυτές έχουν υπογράψει για ομαδική αγωγή εναντίον του μετά την κατάρρευση των τιμών τόσο του LUNA όσο και του UST τον περασμένο μήνα.
«Ο Do Kwon, ιδρυτής του οικοσυστήματος Terra LUNA, είναι μόνος υπεύθυνος για την απάτη δισεκατομμυρίων δολαρίων από ιδιώτες επενδυτές», ανέφερε το βίντεο.
«Ο Do Kwon έκανε όνομα με τις αλαζονικές τακτικές του, τρολάροντας ανταγωνιστές, κριτικούς και συμπεριφερόμενος σαν να μην έχει αποτύχει ποτέ...».
Οι Anonymous κατηγόρησαν τον Do Kwon ότι εξαργύρωσε επενδυτικά κεφάλαια αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων – κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί δημόσια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης