Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Δύση να απαντήσει για το ρόλο των μισθοφόρων στην Ουκρανία – Επιθυμεί διαιώνιση της σύγκρουσης

Ρωσία: Η Δύση να απαντήσει για το ρόλο των μισθοφόρων στην Ουκρανία – Επιθυμεί διαιώνιση της σύγκρουσης
Η Δύση κάνει ό,τι μπορεί για να διαρκέσει η σύγκρουση στην Ουκρανία όσο το δυνατόν περισσότερο, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova
Σχετικά Άρθρα

Οι δυτικές χώρες είναι απρόθυμες να απαντήσουν στις ερωτήσεις της Ρωσίας σχετικά με τους μισθοφόρους τους στην Ουκρανία, δήλωσε την Κυριακή 26 Ιουνίου η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, σύμφωνα με το πρακτοτείο TASS.
«Όπως δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στο Λονδίνο Andrey Kelin, οι δυτικές χώρες διαδίδουν κάποια προκλητικά, βλακώδη πράγματα.
Δεν θέλουν να απαντήσουν στην ερώτηση που κάνουμε για τις δραστηριότητές τους στο πεδίο», είπε σε συνέντευξή της με τον Vladimir Solovyov στο κανάλι Rossiya-1, όταν ρωτήθηκε εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επικοινωνήσει με τη Ρωσία σχετικά με τους υπηκόους τους που συμμετέχουν σε μαχητικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Διαιώνιση της σύγκρουσης

Σύμφωνα με τη Zakharova, η Δύση κάνει ό,τι μπορεί για να διαρκέσει η σύγκρουση στην Ουκρανία όσο το δυνατόν περισσότερο.
«Δεν φείδονται προσπαθεών ώστε η σύγκρουση στην Ουκρανία να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο.
Θυμόμαστε αυτό που ανέφερε ο 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ George Bush jr: Η αποστολή της Ουκρανίας είναι να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσους.
«Έχουν προικίσει με όπλα την Ουκρανία και το Κίεβο, ενώ χρησιμοποιούν ως όργανο και ολόκληρη την πολεμική επιμελητεία γύρω από αυτό - προμήθειες όπλων, αποστολή στρατιωτών, οτιδήποτε για να κρατήσει τη σύγκρουση ενεργή, όπως παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnsin κατα τη συνομιλία του με το Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron για να αποτρέψει την άμεση διευθέτηση αυτής της κατάστασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης