Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φαρμακερός υπαινιγμός Medvedev: Η Μολδαβία μπορεί να ενταχθεί ταχύτερα στην ΕΕ, μέσω της …μεγάλης Ρουμανίας

Φαρμακερός υπαινιγμός Medvedev: Η Μολδαβία μπορεί να ενταχθεί ταχύτερα στην ΕΕ, μέσω της …μεγάλης Ρουμανίας
Η ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕ είναι δυνατή, όχι άμεσα, αλλά μέσω της δημιουργίας της «νέας Μεγάλης Ρουμανίας», σημείωσε ο Medvedev

Βιτριολικός ήταν ο υπαινιγμός του τέως προέδρου της Ρωσίας και στενού συνεργάτη του Vladimir Putin, Dmitry Medveded, για την υποψηφιότητα ένταξης της Μολδαβίας στην ΕΕ.
Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας υπαινίχθηκε ότι, η Μολδαβία μπορεί να ενταχθεί πιο γρήγορα στην ΕΕ, εάν απορροφηθεί από τη Ρουμανία που είναι ήδη κράτος - μέλος.
Η ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕ είναι δυνατή, όχι άμεσα, αλλά μέσω της δημιουργίας της «νέας Μεγάλης Ρουμανίας», σημείωσε ο Medvedev, σύμφωνα με το Tass.

Romania Mare

«Η Μολδαβία μπήκε στη μεγάλη ουρά για την ένταξη στην ΕΕ, που εκτείνεται σε δεκαετίες. Καλό ταξίδι! Αλλά θέλουν να είναι νωρίτερα εκεί!
Επομένως, υπάρχει άλλος τρόπος για να αποκτήσετε την ένταξη στην ΕΕ: Η δημιουργία μιας νέας Μεγάλης Ρουμανίας (Romania Mare)», σημείωσε ο Ρώσος πολιτικός στο κανάλι του στο Telegram, απαντώντας σε ερώτηση του Tass για το πόσο σύντομα η Μολδαβία θα μπορούσε να ενταχθεί στην Ένωση.
Σημείωσε ότι «οι Ρουμάνοι πολιτικοί περικυκλώνουν τη Μολδαβία» εδώ και πολύ καιρό.
Σήμερα αυτό συμβαίνει κυριολεκτικά, επεσήμανε.
«Η πρώτη κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλίων της Μολδαβίας και της Ρουμανίας οριστικοποιήθηκε από τους βουλευτές που είναι πιασμένοι χέρι - χέρι.
Φαίνεται μάλλον διασκεδαστικό, Ωστόσο, οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ λιγότερο αστείες», είπε με νόημα ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης