Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίκη για τις πλημμύρες στην Μάνδρα: Σήμερα 23/6 οι ποινές στους 8 κατηγορούμενους

Δίκη για τις πλημμύρες στην Μάνδρα: Σήμερα 23/6 οι ποινές στους 8 κατηγορούμενους
Κρίθηκαν ένοχοι για τα αδικήματα της πλημμύρας, της ανθρωποκτονίας και σωματικών βλαβών από αμέλεια
Σχετικά Άρθρα
Τις ποινές στους 8 κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα το Νοέμβριο του 2017 που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 25 άνθρωποι, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα Πέμπτη 23/6 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Οι οκτώ κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της πλημμύρας, της ανθρωποκτονίας και σωματικών βλαβών από αμέλεια.
Πρόκειται για δύο αντιπεριφερειάρχες, κατά τον επίμαχο χρόνο, την τότε δήμαρχο Μάνδρας και πέντε τότε στελέχη, της Πολεοδομίας και της Υπηρεσίας αστυνόμευσης ρεμάτων.
Η διαδικασία θα αρχίσει με την εξέταση των αιτημάτων που υπέβαλαν οι οκτώ κατηγορούμενοι για την αναγνώριση ελαφρυντικών .
Αφού το δικαστήριο κρίνει το θέμα των ελαφρυντικών η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση των δικαστών επί των ποινών που θα επιβληθούν και της ποινικής μεταχείρισης καθενός καταδικασθέντα.
Υπενθυμίζεται πως το δικαστήριο έκρινε αθώα την τότε περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και άλλους 12 ακόμα κατηγορούμενους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης