Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου - Έρχονται νέες συλλήψεις;

Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου - Έρχονται νέες συλλήψεις;
Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας θεωρούν ότι έχουν πλέον βάλει στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ
Σχετικά Άρθρα

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου η Δήμητρα, είναι το τελευταίο άτομο από το οποίο θα πάρουν κατάθεση οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, πριν παραδώσουν το πόρισμα και τα αποτελέσματα των καταθέσεων, που βρήκε νεκρή την Ίριδα.
Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναμένεται να μεταβεί σύμφωνα με τις πληροφορίες στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά και την ιατροδικαστική έκθεση που έδειξε ότι τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας από την Πάτρα δολοφονήθηκαν.
Κατά πληροφορίες, το πόρισμα Καρακούκη – Καλoγρηά, λειτουργησε ως καταλύτης και επιτάχυνε τις διαδικασίες ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών.
Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας θεωρούν ότι έχουν πλέον βάλει στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ.
Το πόρισμα που κατέθεσε χθες (20.06.2022) στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, που χειρίζεται την υπόθεση, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, αναφέρει ότι η Μαλένα και η Ίριδα, τα δυο πρώτα παιδιά του ζεύγους Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη που έφυγαν μυστηριωδώς από τη ζωή, δολοφονήθηκαν και μάλιστα με βίαιο τρόπο. Κάποιος, τους προκάλεσε ασφυξία.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες διώξεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου και εκτιμάται ότι άμεσα θα κλείσει και η δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης