Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Απίστευτη προβοκάτσια των Ουκρανών – Κατασκεύασαν τον βομβαρδισμό της πόλης Nikolayev

Ρωσία: Απίστευτη προβοκάτσια των Ουκρανών – Κατασκεύασαν τον βομβαρδισμό της πόλης Nikolayev
Περισσότεροι από 40 ηθοποιοί απασχολήθηκαν στα γυρίσματα του ...βομβαρδισμού και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν χρηματική αμοιβή 25 δολαρίων
Σχετικά Άρθρα

Οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας «κατασκεύασαν» τον βομβαρδισμό της πόλης Nikolayev από τις ρωσικές δυνάμεις, δήλωσε ο Mikhail Mizintsev επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Άμυνας της Ρωσίας.
«Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι στο Nikolayev οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας δημιούργησαν βίντεο που δείχνει κατεστραμμένες κατοικίες από τον ρωσικό στρατό, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μείνουν άστεγοι.
Περισσότεροι από 40 ηθοποιοί απασχολήθηκαν στα γυρίσματα και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν χρηματική αμοιβή 25 δολαρίων», είπε ο Ρώσος αξιωματικός.

«Εργοστάσιο ψεύδους»

Σύμφωνα με τον Mizintsev, το βίντεο αναμένεται να δημοσιοποιηθεί αργότερα από τα δυτικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να κατηγορήσουν τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για αδιάκριτα πλήγματα κατά αμάχων στόχων.
«Εστιάζουμε και πάλι την προσοχή ολόκληρης της παγκόσμιας κοινότητας στο γεγονός ότι τέτοιες ψευδείς ειδήσεις, που καλλιεργούνται από το ουκρανικό «εργοστάσιο ψεύδους» με εντολή δυτικών χειριστών, δεν περιέχουν αξιόπιστες και αντικειμενικές πληροφορίες.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι εξαιρετικά ανθρώπινες στον άμαχο πληθυσμό και δεν χτυπούν τις αστικές υποδομές», είπε ο Ρώσος στρατηγός.

Stoltenberg: Ο πόλεμος που εξαπέλυσε η Ρωσία ίσως διαρκέσει χρόνια

Την θέση πως ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία ενδέχεται να διαρκέσει «χρόνια», εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού, ο Jens Stoltenberg, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag, προσθέτοντας ότι οι προμήθειες προηγμένων όπλων στα ουκρανικά στρατεύματα μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες το Donbass να αποσπαστεί από τον ρωσικό έλεγχο.
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάρει χρόνια.
Δεν πρέπει να επιβραδύνουμε την υποστήριξη της Ουκρανίας», είπε ο κ. Stoltenberg στην κυριακάτικη έκδοση της Bild, «ακόμη κι αν τα κόστη είναι υψηλά, όχι μόνο αυτά της στρατιωτικής υποστήριξης, αλλά και αυτά των αυξανόμενων τιμών της ενέργειας και των τροφίμων», πρόσθεσε ο Νορβηγός.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης