Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Παγιδεύτηκαν 77 ανθρακωρύχοι σε ορυχείο του Donetsk μετά από βομβαρδισμό των ουκρανικών δυνάμεων

Ρωσία: Παγιδεύτηκαν 77 ανθρακωρύχοι σε ορυχείο του Donetsk μετά από βομβαρδισμό των ουκρανικών δυνάμεων

Ως αποτέλεσμα βομβαρδισμού από (τις ουκρανικές δυνάμεις), η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο ορυχείο Zasyadko στο Donetsk διακόπηκε, 77 ανθρακωρύχοι παραμένουν κάτω από τη γη, μετέδωσε το RIA - Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία αυτή και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το Κίεβο

Σχετικά Άρθρα
Εβδομήντα επτά ανθρακωρύχοι φέρεται να έχουν παγιδευτεί σε ορυχείο στην περιφέρεια του Donetsk, στην ανατολική Ουκρανία, μετά τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο ορυχείο που προκλήθηκε από βομβαρδισμό, όπως μετέδωσε σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας RIA.

«Ως αποτέλεσμα βομβαρδισμού από (τις ουκρανικές δυνάμεις), η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο ορυχείο Zasyadko στο Donetsk διακόπηκε, 77 ανθρακωρύχοι παραμένουν κάτω από τη γη», μετέδωσε το RIA, επικαλούμενο την εδαφική άμυνα των υποστηριζόμενων από τη Ρωσία αυτονομιστών της περιφέρειας.

Επιβεβαίωση

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία αυτή και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το Κίεβο.
Η Ουκρανία διαψεύδει τακτικά τη διεξαγωγή οποιωνδήποτε επιθέσεων στις δύο περιοχές που περιλαμβάνει το Donbass, τις αυτοανακηρυχθείσες Λαϊκές Δημοκρατίες του Donetsk και του Luhansk όπου αυτονομιστές κατέλαβαν μεγάλα τμήματα εδάφους το 2014.
Η Ρωσία αναγνώρισε τις δύο αυτές περιοχές ως ανεξάρτητες κρατικές οντότητες την παραμονή της εισβολής της στις 24 Φεβρουαρίου στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης