Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Stoltenberg: Η πολιτική του πρόθυμου Μητσοτάκη έχει οδηγήσει την Ελλάδα στο περιθώριο

ΣΥΡΙΖΑ για Stoltenberg: Η πολιτική του πρόθυμου Μητσοτάκη έχει οδηγήσει την Ελλάδα στο περιθώριο
Η κυβέρνηση να μην επιτρέψει η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας να οδηγήσει σε παζάρι με την Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η πολιτική του πρόθυμου Μητσοτάκη έχει οδηγήσει την Ελλάδα στο περιθώριο διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, ο οποίος για ακόμα μια φορά τήρησε ίσες αποστάσεις από Αθήνα και Άγκυρα παρά τις καθημερινές, προκλητικές δηλώσεις του προέδρου Erdogan.
«Για άλλη μια φορά ο γγ του ΝΑΤΟ κ. Stoltenberg με δηλώσεις του κρατάει ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην Τουρκία που αμφισβητεί τις διεθνείς συνθήκες και το Διεθνές Δίκαιο και στην Ελλάδα που τα υπερασπίζεται.
Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι η πολιτική του πρόθυμου και δεδομένου συμμάχου που ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης, έχει οδηγήσει στο περιθώριο την Ελλάδα, την ώρα που οι "σύμμαχοί" μας σπεύδουν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία της Τουρκίας του κ.Erdogan.
Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τα εθνικά μας συμφέροντα στο ΝΑΤΟ και να μην επιτρέψει η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας να οδηγήσει σε παζάρι με την Τουρκία σε βάρος της πατρίδας μας» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης