Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stremousov: Η Kherson θα είναι πάντα ρωσική – Απελευθερώθηκε χωρίς θύματα και καταστροφές

Stremousov: Η Kherson θα είναι πάντα ρωσική – Απελευθερώθηκε χωρίς θύματα και καταστροφές
Είμαστε ήδη αμετάκλητα στη Ρωσική Ομοσπονδία υποστήριξε ο Stremousov
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η κατεχόμενη περιοχή της Kherson θα παραμείνει για πάντα ρωσική διατύπωσε ο Kirill Stremousov αναπληρωτής επικεφαλής της πολιτικό – στρατιωτικής διοίκησης που διόρισε η Μόσχα στην περιοχή.
«Είμαστε ήδη αμετάκλητα στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Πρέπει να το θυμόμαστε αυτό, να πάρουμε ρωσικά διαβατήρια και να νιώθουμε καλά και σαν το σπίτι μας» ανέφερε σε μήνυμα του στο Telegram ο Stremousov.
Όπως είπε η Kherson, η οποία από τα μέσα Μαρτίου είναι υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού, είναι μια εύφορη περιοχή, η οποία «απελευθερώθηκε χωρίς έναν πυροβολισμό, χωρίς μεγάλο αριθμό θυμάτων και καταστροφές».
Σημειώνεται πως στην Kherson έχουν αρχίσει ήδη να εκπέμπουν ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί, έχει αρχίσει η λειτουργία υποκαταστημάτων ρωσικών τραπεζών, έχουν αποκατασταθεί οι εμπορικοί δεσμοί με την Κριμαία ενώ πλέον προβλέπεται και η εγγραφή εταιρειών και επιχειρηματιών, οι οποίοι δεν θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν φόρους και τέλη στην Ουκρανία.
«Η στρατιωτικό – πολιτική διοίκηση της Kherson ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εγγραφής νομικών προσώπων και επιχειρηματιών.
Εντός μιας ημέρας από την εγγραφή, είναι απαραίτητο να ανοίξετε τρεχούμενο λογαριασμό σε υποκατάστημα εξουσιοδοτημένης τράπεζας.
Τα εγγεγραμμένα πρόσωπα εφαρμόζουν ένα από τα εξής φορολογικά καθεστώτα: είτε φόρου κύκλου εργασιών είτε ενιαίου φόρου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης