Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Κοκαΐνη αξίας 1.500.000 ευρώ με το λογότυπο του «βασιλιά» του NBA Lebron James εντοπίστηκε στο Λουτράκι

ΕΛ.ΑΣ: Κοκαΐνη αξίας 1.500.000 ευρώ με το λογότυπο του «βασιλιά» του NBA Lebron James εντοπίστηκε στο Λουτράκι
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έλαβαν πληροφορία από την Δίωξη Ναρκωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών (DEA), για μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, το οποίο βρίσκεται στη χώρα μας, και έφθασαν στα ίχνη του 45χρονου, υπηκόου Βρετανίας, στην Κορινθία

Λογότυπο, το οποίο παραπέμπει στον αποκαλούμενο «βασιλιά» του ΝΒΑ, Λεμπρόν Τζέιμς, είχαν οι συσκευασίες με την κοκαΐνη, που εντόπισαν τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε διαμέρισμα στο Λουτράκι.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έλαβαν πληροφορία από την Δίωξη Ναρκωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών (DEA), για μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, το οποίο βρίσκεται στη χώρα μας, και έφθασαν στα ίχνη του 45χρονου, υπηκόου Βρετανίας, στην Κορινθία.
Μαζί με συναδέλφους τους από το ΣΔΟΕ και το τοπικό τμήμα ασφαλείας, κατάφεραν και τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. 

 

Στην έρευνα, την οποία πραγματοποίησαν στο διαμέρισμα, που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης και διακίνησης των ναρκωτικών βρήκαν μέσα σε βαλίτσες 49 συσκευασίες, με το λογότυπο 23 και την κορώνα, συνολικού βάρους 57 κιλών και 215 γραμμαρίων, με την αξία της να υπολογίζεται άνω των 1.500.000 ευρώ.
Συνέλαβαν τον 45χρονο, ενώ τώρα προσπαθούν να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη και τα υπόλοιπα μέλη του διεθνούς κυκλώματος. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης