Τελευταία Νέα
Κοινωνία

H Moderna πετάει 30 εκατ. δόσεις εμβολίων στα σκουπίδια – Κορυφαίος πιλότος κατηγορεί τα εμβόλια για καρδιακή ανακοπή

H Moderna πετάει 30 εκατ. δόσεις εμβολίων στα σκουπίδια – Κορυφαίος πιλότος κατηγορεί τα εμβόλια για καρδιακή ανακοπή
«Το ζήτημα σε πολλές χώρες είναι ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν πλέον τα εμβόλια» ανέφερε ο επικεφαλής της Moderna

Τα εμβόλια, αυτά τα δήθεν επιστημονικά θαύματα πετάγονται στα σκουπίδια;
Πρωτίστως δεν είναι επιστημονικά θαύματα αντιθέτως ευθύνονται για 28.141 θανάτους και 1,26 εκατ παρενέργειες…και όλα αυτά με βάση το σύστημα VAERS στο οποίο δεν παρουσιάζεται όλη η έκταση του προβλήματος.
Η επιστημονική κοινότητα και οι κυβερνήσεις κατασκεύασαν μια ιστορία, τα εμβόλια θα αντιμετωπίσουν τον covid 19 αλλά στην πραγματικότητα προώθησαν τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιριών…

Η Moderna «πετάει 30 εκατομμύρια δόσεις στα σκουπίδια επειδή κανείς δεν τα θέλει», λέει ο CEO Stéphane Bancel

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρίας και βιοτεχνολογίας Moderna, Stéphane Bancel, ανέφερε ότι πρέπει να «πετάξει» εκατομμύρια δόσεις εμβολίων για τον COVID-19 επειδή «κανείς δεν τα θέλει».

Ο Stéphane Bancel προέβη σε αυτή την δήλωση κατά τη διάρκεια συμμετοχής του, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ενώ εξέφρασε τις ανησυχίες του για το γεγονός ότι ατονεί η εμβολιαστική προσπάθεια, οδηγώντας σε εξασθένηση της ανοσίας μεταξύ εκείνων που είχαν κάνει τα εμβόλια αλλά αρνούνται να λάβουν ενισχυτικές δόσεις.

«Είναι λυπηρό να λέμε ότι είμαι στη διαδικασία να πετάξω 30 εκατομμύρια δόσεις στα σκουπίδια γιατί κανείς δεν τις θέλει.
Έχουμε μεγάλο πρόβλημα ζήτησης», ανέφερε ο Bancel.

Ο επικεφαλής της Moderna εξήγησε ότι η εταιρεία του έχει έρθει σε επαφή με διάφορες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να δει αν κάποιος θέλει να κάνει τα εμβόλια, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

«Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε… μέσω των πρεσβειών με διάφορα κράτη αλλά κανείς δεν θέλει να πάρει νέες δόσεις εμβολίων».
«Και έτσι η πρόκληση που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είχαμε πριν από δύο χρόνια».

«Το ζήτημα σε πολλές χώρες είναι ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν πλέον τα εμβόλια».

Τα σχόλια του Bancel έρχονται καθώς η Moderna πρόκειται να κυκλοφορήσει το «ανώτερο» ενισχυτικό εμβολίου για τον COVID-19 ειδικά για το Omicron και την υποπαραλλαγή μέχρι το φθινόπωρο.
Ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Moderna, Paul Burton, δήλωσε στο CBS πριν λίγο καιρό:
«Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι το φθινόπωρο του 2022, θα πρέπει να έχουμε μεγάλες ποσότητες αυτού του νέου αναμνηστικού εμβολίου που θα προστατεύει από το Omicron και άλλες παραλλαγές και θα προστατεύει πραγματικά τους Αμερικανούς καθώς οδεύουμε προς το φθινόπωρο του 2022».

Ωστόσο, οι θάνατοι από το COVID-19 έχουν μειωθεί τους τελευταίους μήνες, ενώ οι νοσηλείες παραμένουν σχετικά χαμηλές. Εν τω μεταξύ, τα εμβόλια για τον COVID-19 προκαλούν πόλωση εν μέσω αναφορών για ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Τους τελευταίους μήνες, μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες έχουν κολλήσει με τα εμβόλια καθώς δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν λόγω έλλειψης ζήτησης, ενώ ορισμένα κράτη λόγω και της διεθνούς κρίσης δεν μπορούν να αγοράσουν περισσότερες δόσεις.
Αυτές οι χώρες προσπαθούν τώρα να τροποποιήσουν τις συμβάσεις τους εταιρίες όπως η Pfizer.

Κορυφαίος πιλότος αεροπορικής εταιρείας υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid 19

Ο R. Snow, πιλότος της αεροπορικής εταιρίας American Airlines, μιας από τις 3 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ, έχει 31 χρόνια αεροπορικής εμπειρίας και επιπλέον επτά χρόνια εμπειρίας ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.
Ο Snow λέει ότι μπορεί να μην μπορέσει να πετάξει ξανά αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή 6 ή 7 λεπτά μετά την προσγείωση του αεροπλάνου του.
Πιστεύει ότι η καρδιακή του ανακοπή συνδέεται με το εμβόλιο της Johnson & Johnson που αναγκάστηκε να κάνει για να διατηρήσει τη δουλειά του στις 4 Νοεμβρίου 2021, παρόλο που είχε ήδη φυσική ανοσία καθώς είχε μολυνθεί από τον covid 19.

Ο Dr Peter McCullough, ένας παγκοσμίου φήμης καρδιολόγος, ανέφερε ότι η περίπτωση του Snow ταιριάζει σε ένα «μοτίβο».
«Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση», ανέφερε ο McCullough για την περίπτωση του Snow, καθώς ο πιλότος δεν έχει στεφανιαία νόσο.
«Το πρότυπο της μαγνητικής τομογραφίας είναι συνεπές».
«Πράγματι, μπορεί να ήταν μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από τα εμβόλια».

Επιπλέον, ο ίδιος δήλωσε ότι έχει δεχθεί «αρκετά τηλεφωνήματα από πιλότους που πιστεύουν ότι μπορεί να είχαν προβλήματα με ένα εμβόλιο».

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι μερικοί πιλότοι «φοβούνται να μιλήσουν, γιατί θα χάσουν την ιατρική τους πιστοποίηση για να μπορούν να πετάνε, εάν χαθεί αυτή η πιστοποίηση στις ΗΠΑ δεν μπορούν οι πιλότοι να πετάξουν.
Και στη χειρότερη περίπτωση, να τεθούν οριστικά εκτός εργασίας»

«Έχουμε αεροσυνοδούς, μηχανικούς και πολλούς άλλους εργαζόμενους.
Φυσικά, για τους πιλότους, θεωρούμε ότι είναι μια εργασία ευαίσθητη στα θέματα ασφάλειας, επομένως ανησυχούμε λίγο περισσότερο»

Οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας—φλεγμονή του καρδιακού μυός και περικαρδίτιδας—φλεγμονή του βλεννογόνου έξω από την καρδιά έχουν αυξηθεί δραματικά από τότε που άρχισαν να χορηγούνται παγκοσμίως τα εμβόλια για τον COVID.
Ο Snow ανέφερε στους The Epoch Times:
«Αρχικά, ο εργοδότης μου δεν επρόκειτο να επιβάλει το εμβόλιο στους υπαλλήλους του.
Στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη την 1η Οκτωβρίου 2021. Αποφάσισαν ότι θα επιβάλουν την εντολή εμβολιασμού σε όλους τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας.
Και μας είπαν ότι αν δεν κάναμε τον εμβολιασμό θα μας απομάκρυναν από την εργασία».

Οι αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες συνδέονται και με το αμερικανικό δημόσιο, επηρεάστηκαν από το εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου Biden σύμφωνα με το οποίο όλοι οι εργαζόμενοι αυτών των εταιρειών πρέπει να εμβολιαστούν.

Ωστόσο η FAA (Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας) παραβίαζε τον δικό της κανόνα σύμφωνα με τον οποίο οι πιλότοι δεν πρέπει να πετούν αφού λάβουν φάρμακα που έχουν εγκριθεί για λιγότερο από ένα χρόνο, σύμφωνα με μια ομάδα δικηγόρων, γιατρών. και άλλους ειδικούς.

Υποχρεώθηκα να εμβολιαστώ

«Είχα σοβαρές απορίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.
Είχα ήδη νοσήσει από COVID.
Είχα ήδη βγει θετικός σε αντισώματα και πραγματικά δεν έβλεπα το σκεπτικό γιατί έπρεπε να εμβολιαστώ.
Όμως, η μόνη λύση που μπορεί να είχα στη διάθεσή μου για να μην λάβω το εμβόλιο ήταν να ζητήσω θρησκευτική ή ιατρική εξαίρεση.
Κανένα από τα δύο δεν ένιωσα πραγματικά ότι θα έπρεπε να ζητήσω».

Ο βετεράνος πιλότος ανέφερε ότι πονούσε στο χέρι για 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό και αργότερα ένιωσε έναν περίεργο πόνο που εξαπλώθηκε στο πάνω μέρος του σώματός του.
Ο πιλότος ανέφερε ότι το χέρι του «πονούσε αρκετά», για 10 ημέρες, κάτι που δεν είχε νιώσει με κανένα άλλο εμβόλιο στο παρελθόν.
Κάποια στιγμή αργότερα, ένιωσα έναν περίεργο πόνο στον δεξιό μου ώμο.
Όταν τελειώσαμε εκείνη την πτήση, όντως βγήκα θετικός ξανά στον COVID για δεύτερη φορά, την πρώτη φορά που το έπαθα ήταν τον Μάρτιο του 2021.
Η δεύτερη φορά ήταν τον Ιανουάριο του 2022 — αυτό ήταν μετά τον εμβολιασμό.
Μετά από ένα διάστημα ανάρρωσης, επέστρεψα στη δουλειά και άρχισα να με πιάνει ξανά ο πόνος, μόνο λίγο πιο συχνά αυτή τη φορά.
Κατά τη διάρκεια της αναμονής των αποτελεσμάτων της αξονικής τομογραφίας τότε είχα την ξαφνική καρδιακή ανακοπή και αυτό ήταν μετά από μια πτήση.
Όταν ξύπνησα, ήμουν στη ΜΕΘ στο Baylor Scott and White στο Grapevine Texas, έχοντας υποστεί μια ξαφνική καρδιακή ανακοπή».

Τώρα πρέπει να φοράει ένα αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή ή «σωσίβιο» που παρακολουθεί τους παλμούς της καρδιάς του, εκτός από τις περιπτώσεις που κάνει ντους όταν υποτίθεται ότι θα τον παρακολουθεί ένα μέλος της οικογένειάς του.
Το σωσίβιο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε εάν ο καρδιακός ρυθμός καταστεί μη φυσιολογικός, θα στείλει ένα μικρό σοκ για να τον επαναφέρει στον φλεβοκομβικό ρυθμό και εάν ανιχνεύσει πλήρη κολπική μαρμαρυγή, κοιλιακή μαρμαρυγή ή οποιοδήποτε είδος μαρμαρυγής, θα στείλει ισχυρότερο σοκ για επαναφέρει τον σωστό ρυθμό.

Σύμφωνα με το heart.org: «Καρδιακή ανακοπή είναι όταν η καρδιά σταματά να χτυπά.
Περίπου 350.000 περιπτώσεις συμβαίνουν κάθε χρόνο εκτός νοσοκομείων και το ποσοστό επιβίωσης είναι μικρότερο από 12%».
Ομάδα δικηγόρων, πρόκειται να μηνύσει 18 μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της American Airlines, εστιάζοντας στην υποτιθέμενη αντισυνταγματικότητα των εντολών εμβολίων που επιβλήθηκαν στους υπαλλήλους των αεροπορικών εταιρειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης