Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Gravity The Newtons στηρίζει τη Unicef Ελλάδος στην υποδοχή παιδιών από την Ουκρανία

tags :
Η Gravity The Newtons στηρίζει τη Unicef Ελλάδος  στην υποδοχή παιδιών από την Ουκρανία
Tο Γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα στηρίζει την υποδοχή των παιδιών από την Ουκρανία, την προστασία, την ευημερία και την ένταξή τους στα ελληνικά σχολεία

Η Gravity the Newtons συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη δράση της «Sometimes you wish there was no gravity» με στόχο τη στήριξη του γραφείου της Unicef στην Ελλάδα να υποδεχτεί παιδιά από την Ουκρανία και να φροντίσει για την ομαλή ένταξή τους στη χώρα μας.
Στη δίνη του πολέμου, στο φόβο που υψώνεται μπροστά μας, στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε ένας φάρος φωτεινός σε ένα δύσκολο μονοπάτι που διαβαίνουν παγκόσμιοι συμπολίτες μας. Οφείλουμε να ανοίγουμε τις αγκαλιές μας σε παιδιά που το βλέμμα τους έχει μείνει μετέωρο και να τους φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο.
Έναν κόσμο που να μπορούν να εμπιστευτούν για να ηχήσει ξανά το γέλιο τους, πέρα από χερσαία και υδάτινα σύνορα.
Το Γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει και την εμπειρία χρόνων,  στηρίζει την υποδοχή των παιδιών από την Ουκρανία, την προστασία, την ευημερία και την ένταξή τους στα ελληνικά σχολεία.
Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε το έργο της και να γίνουμε αρωγοί της προσπάθειας αυτής.
Επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να προσφέρετε τη συμβολή σας στο έργο αυτό.
Γιατί, η στιγμή που μένεις σιωπηλός μπροστά στην αδικία, μπροστά στη βιαιότητα, είναι η στιγμή εκείνη που γίνεσαι συνένοχος, που με τη σιωπή σου προσυπογράφεις τη φρίκη του πολέμου.
Γιατί, «Στο τέλος δεν θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας» -Martin Luther King- και στη Gravity the Newtons η συμμετοχή και όχι η σιωπή είναι η επιλογή που διέπει τις αρχές της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης