Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Πρώτος στόχος για το CVC η τεχνολογική αναβάθμιση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Πρώτος στόχος για το CVC η τεχνολογική αναβάθμιση της Εθνικής Ασφαλιστικής
Δεν υπάρχουν παρεμβάσεις από το στελεχιακό συναμικό του CVC στην Εθνική Ασφαλιστική
Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση επικρατεί στο στελεχιακό δυναμικό του CVC για την πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, απ’ όλα τα τμήματα της εταιρίας, στα οποία δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση.
Προς το παρόν τα στελέχη ακούνε και αυτό που τους ενδιαφέρει εκ πρώτης ;όψης είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η τεχνολογική αναβάθμιση της εταιρίας.
Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου Σταύρου Κωνσταντά, ο οποίος τόνισε πως η επόμενη ημέρα για την εταιρεία, δεν μπορεί να είναι, παρά, πολύ καλύτερη, μιας και οι ασφαλισμένοι αλλά και οι συνεργάτες της, με το μέγεθος και την ταχύτητα των επενδύσεων που θα γίνουν, θα δουν έναν γίγαντα να αφυπνίζεται ακόμα περισσότερο.
Ο Πρόεδρος της εταιρείας Andrzej Klesyk δήλωσε ότι η Εθνική Ασφαλιστική είναι η πιο ιστορική και πιο μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα και μπορεί να ηγηθεί της ελληνικής αγοράς, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας Γιάννης Σηφάκης, τόνισε ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα είναι η νούμερο ένα εταιρεία στους συνεργάτες της, στο προσωπικό της και στους ασφαλισμένους.

Αντώνης Βασιλόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης