Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σε ποιες χώρες οι τουριστικές επιχειρήσεις προωθούν περισσότερο τα βιώσιμα ταξίδια

Σε ποιες χώρες οι τουριστικές επιχειρήσεις προωθούν περισσότερο τα βιώσιμα ταξίδια
Σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου (47%) δήλωσαν ότι η ταξιδιωτική τους πολιτική ήταν ήδη βιώσιμη

Οι τουριστικοί οργανισμοί του Ηνωμένου Βασιλείου πρωτοστατούν στην Ευρώπη με στόχο να καταστήσουν τα αειφόρα ταξίδια προτεραιότητα. Αυτό αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα της SAP Concur.
Η μελέτη σε 700 ταξιδιωτικούς αγοραστές και διαχειριστές σε όλη την Ευρώπη διαπίστωσε ότι το 99% θεωρούν τη βιωσιμότητα ως μέρος της ταξιδιωτικής τους πολιτικής.
Επιπλέον, σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου (47%) δήλωσαν ότι η ταξιδιωτική τους πολιτική ήταν ήδη βιώσιμη, σε σύγκριση με το 35% των γαλλικών επιχειρήσεων, το 13% των οργανισμών στην Ισπανία και το 18% των γερμανικών εταιρειών.
Ένα υψηλότερο ποσοστό βρετανικών εταιρειών εργάζεται επίσης σκληρά για να βελτιώσει την κατανόηση των εργαζομένων τους για βιώσιμα επαγγελματικά ταξίδια.
Αυτό γίνεται μέσω μιας σειράς πρωτοβουλιών, όπως:

  • Η επίσημη εκπαίδευση (64%).
  • Οι εκστρατείες εσωτερικής επικοινωνίας (70%).
  • Η τακτική επικοινωνία με τους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών (68%).

Η Ami Taylor, ανώτερη διευθύντρια, παγκόσμια στρατηγική προϊόντων στο SAP Concur, πρόσθεσε: «Καθώς αυξάνεται η ζήτηση για υψηλότερα επίπεδα βιωσιμότητας, τα ερωτήματα σχετικά με τις πολιτικές βιωσιμότητας θα εγείρονται πιο έντονα, πιο συχνά και από περισσότερα μέρη, από τη διοίκηση και τους υπαλλήλους μέχρι την εφοδιαστική αλυσίδα. συνεργάτες και εξωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
«Είναι λοιπόν θετικό να βλέπουμε ότι τόσες πολλές επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ήδη κάνει μεγάλα βήματα στην αναζήτησή τους για πράσινα προγράμματα επαγγελματικών ταξιδιών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->