Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 39χρονης για εξαπάτηση ηλικιωμένης με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος – Κατάφερε να της αποσπάσει 11.300 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 39χρονης για εξαπάτηση ηλικιωμένης με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος – Κατάφερε να της αποσπάσει 11.300 ευρώ
Τι προέκυψε από την αστυνομική έρευνα

Το ποσό των 11.300 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει μια 39χρονη από μια ηλικιωμένη σε περιοχή του δήμου Βόλβης στη Θεσσαλονίκη, με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος συγγενικού προσώπου.
Η 39χρονη συνελήφθη και από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προσπάθησε, μαζί με συνεργούς της, να αποσπάσει χρήματα σε άλλες τρεις περιπτώσεις στην ίδια περιοχή.
Κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις με στοιχεία θυμάτων, ενώ σε έρευνα στο σπίτι της στο Φίλυρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 250 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και 2 άδειοι κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης, οδήγησε στην εξιχνίαση 4 περιπτώσεων απάτης και απόπειρας απατών, με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος συγγενικού προσώπου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σχετικά με υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 39χρονης αλλοδαπής, η οποία πριν από λίγες ημέρες σε περιοχή του Δήμου Βόλβης, ενεργώντας από κοινού με συνεργούς και με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος στο οποίο φερόταν να εμπλέκεται συγγενικό της πρόσωπο, κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 11.300 ευρώ.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η 39χρονη, χθες (13/5) σε περιοχές του ίδιου Δήμου μαζί με συνεργούς, με την ίδια μεθοδολογία αποπειράθηκε σε 3 ακόμη περιπτώσεις να αποσπάσει χρήματα και συνελήφθη.
Από την κατοχή της κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις με στοιχεία θυμάτων, ενώ έπειτα από έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σε οικία της στο Φίλυρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 250 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν κατείχε ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και 2 άδειοι κάλυκες από πυροβόλο όπλο.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης