Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Η κάλπη της Κυριακής στο ΣΥΡΙΖΑ να στείλει λογαριασμό στο Μητσοτάκη

Τσίπρας: Η κάλπη της Κυριακής στο ΣΥΡΙΖΑ να στείλει λογαριασμό στο Μητσοτάκη
Ζητάμε να επιστρέψει η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Έκκληση στους πολίτες να στείλουν το λογαριασμό στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη μέσα από τις κάλπες που θα στηθούν την Κυριακή 15/5 για το ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Ας είναι η Κυριακή που έρχεται η πρώτη από τις δύο σημαντικές για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.
Την Κυριακή στις 15 και την Κυριακή των εκλογών, όποτε ο κ. Μητσοτάκης αποφασίσει να στήσει τις κάλπες για να δει ποια θα είναι η απάντηση του ελληνικού λαού» είπε ο κ.Τσίπρας απευθυνόμενος στους πολίτες κατά την περιοδεία του στην Άρτα.
Ο κ.Τσίπρας κάλεσε όλους τους πολίτες σε συμμετοχή στη διαδικασία της Κυριακής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι «θέλουμε τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 "ταχυδρομεία" μέσα από τα οποία οι πολίτες θα στείλουν συστημένο το λογαριασμό σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».
«Θέλουμε το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής μαζί με το μήνυμα της ελπίδας να πάει από άκρη σε άκρη σε όλον τον τόπο.
Ο πήχης είναι να ξαναγυρίσει η ελπίδα στον τόπο.
Ήρθε η ώρα να γυρίσει πίσω ο λογαριασμός.
Δεν ζητάμε να ανακαλύψουν λεφτόδεντρα, ζητάμε να κλαδέψουν τα κλεφτόδεντρα των φίλων τους που πλουτίζουν, των γαλάζιων golden boys που έχουν κάνει επέλαση στον δημόσιο πλούτο σαν τις ακρίδες.
Ζητάμε να επιστρέψει η δικαιοσύνη στη χώρα» τόνισε ο κ.Τσίπρας, αναφέροντας ότι «με δικαιοσύνη μπορούμε να δώσουμε στήριξη στους αδύναμους, στους μεσαίους, τους μη προνομιούχους, αυτούς θέλουμε να εκφράσουμε».
«Θα σταθούμε δίπλα σας και θα στηρίξουμε το δημόσιο ταμείο, να σταματήσει η λεηλασία, θα σταματήσει η κλεψιά και οι ανισότητες.
Θα τα βγάλουμε πέρα, γιατί αυτός ο τόπος έχει δυνατότητες και αξίζει καλύτερα» επισήμανε ο κ.Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης