Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν και κατέστρεψαν δύο συστήματα S- 300 και αποθήκη με όπλα από ΗΠΑ και Δύση

Ουκρανία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν και κατέστρεψαν δύο συστήματα  S- 300 και αποθήκη με όπλα από ΗΠΑ και Δύση
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο ουκρανικά αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων S-300 στις περιοχές των οικισμών Zaporozhye και Artemovsk
Σχετικά Άρθρα

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο πυραυλικά συστήματα S-300 και δύο αποθήκες με πυρομαχικά και καύσιμα σε ουκρανικό έδαφος, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov.
«Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο ουκρανικά αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων S-300 στις περιοχές των οικισμών Zaporozhye και Artemovsk.
Επίσης καταστράφηκαν δύο αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων στις περιοχές των οικισμών Privolnoe και Shevchenko.

Χτύπησαν αποθήκη με όπλα από τη Δύση

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν ένα υπόστεγο με όπλα και πυρομαχικά που παραδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες στην περιοχή της Οδησσού χρησιμοποιώντας πυραύλους Oniks και κατέστρεψαν τον διάδρομο προσγείωσης ενός στρατιωτικού αεροδρομίου, πρόσθεσε ο Konashenkov.
Επτά στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας χτυπήθηκαν από πυραύλους υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων τριών αποθηκών πυραυλικών όπλων και πυρομαχικών, πρόσθεσε ο Konashenkov.
«Πύραυλος υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έπληξε επτά στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων περιοχών συγκέντρωσης δυνάμεων και στρατιωτικού εξοπλισμού, καθώς και τρεις αποθήκες πυραύλων και όπλων πυροβολικού και πυρομαχικών είπε.
Ταυτόχρονα, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν δύο ουκρανικά αεροσκάφη Su-24M, 12 drones και δύο πυραύλους Tochka-U, όπως σημειώνει το Tass.
150 αεροσκάφη, καθώς και 672 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) και 312 συστήματα εκτόξευσης πολλαπλών πυραύλων της Ουκρανίας έχουν καταστραφεί από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης