Τελευταία Νέα
Διεθνή

Starlink Ukraine: Κατοχυρώθηκε στην Ουκρανία ως αντιπροσωπεία της Space X

Starlink Ukraine: Κατοχυρώθηκε στην Ουκρανία ως αντιπροσωπεία της Space X
Όπως είχε γίνει γνωστό ο ιδρυτής της εταιρείας SpaceX Εlon Musk είχε ανταποκριθεί στην παράκληση του υπουργού Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μichael Fiodorov να προμηθεύσει την Ουκρανία με σταθμούς Starlink

Η εταιρεία Starlink Ukraine κατοχυρώθηκε στην Ουκρανία ως αντιπροσωπεία της εταιρείας SpaceX, του Εlon Musk, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μichael Fiodorov με ανάρτησή του στο Telegram.
Στην Ουκρανία είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν δορυφορικούς τερματικούς σταθμούς για να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο της εταιρείας SpaceX μόνο οι μονάδες των κρίσιμων υποδομών.
Το κράτος αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί σχετικές εργασίες ώστε στους τερματικούς δορυφορικούς σταθμούς να έχουν πρόσβαση όλοι όσοι επιθυμούν.
Όπως είχε γίνει γνωστό ο ιδρυτής της εταιρείας SpaceX Εlon Musk είχε ανταποκριθεί στην παράκληση του υπουργού Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μichael Fiodorov να προμηθεύσει την Ουκρανία με σταθμούς Starlink ώστε να έχει δορυφορική πρόσβαση στο 'Ιντερνετ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης