Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Σε χαμηλά έξι εβδομάδων το bitcoin λόγω Fed - Υποχώρησε στα 39.225 δολ. - Πτώση και για το ethereum

Σε χαμηλά έξι εβδομάδων το bitcoin λόγω Fed - Υποχώρησε στα 39.225 δολ. - Πτώση και για το ethereum
Την ίδια ώρα, το Dogecoin εκτινάχθηκε έως και 7,4% εν μέσω αναφορών ότι ο θερμός υποστηρικτής του, ο μεγιστάνας Elon Musk είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για την αγορά του Twitter
Σχετικά Άρθρα

Πτωτικά κινείται σήμερα Δευτέρα 25 Απριλίου, το bitcoin, με το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως να φτάνει στα χαμηλά επίπεδα έξι εβδομάδων, εν αναμονή των αποφάσεων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ αναφορικά με την σύσφιξη της νομισματικής της πολιτικής εντός της τρέχουσας εβδομάδας.
Πιο αναλυτικά, το μεσημέρι της Δευτέρας (17.49 ώρα Ελλάδος) το bitcoin υποχωρεί στα 39. 225δολάρια, ενώ νωρίτερα είχε βρεθεί ακόμα και στα επίπεδα των 38.200 δολαρίων, με απώλειες 3,3%.
Πλέον, το bitcoin απέχει περισσότερο από 20% από τα υψηλά του Μαρτίου, όταν είχε φτάσει μέχρι και τα 48.000 δολάρια.
Screenshot_3nn.png

Την ίδια στιγμή, απώλειες καταγράφει και το ethereum, που βρίσκεται στα επίπεδα των 2.858 δολαρίων, υποχωρώντας κατά 3,5%.

Εκτοξέυεται το Dogecoin λόγω Musk και... Twitter

Την ίδια ώρα, το Dogecoin εκτινάχθηκε έως και 7,4% εν μέσω αναφορών ότι ο θερμός υποστηρικτής του, ο μεγιστάνας Elon Musk είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για την αγορά του Twitter. 
Πέρυσι ο Musk προώθησε το Dogecoin, ένα meme-coin που φτιάχτηκε ως παρωδία κρυπτονομισμάτων, το οποίο συμβάλλει στη διόγκωση της αξίας του διακριτικού πάνω από 14.000 % από την αρχή του 2021 στο υψηλό των 0,68 δολ.
Νωρίτερα το Τον Ιανουάριο, ο Elon Musk ανακοίνωσε στο Twitter ότι το Dogecoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά εμπορευμάτων της Tesla.   

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης