Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία κατέρριψε ουκρανικό Su -25 στο Χάρκοβο και διέλυσε 66 στρατιωτικές εγκαταστάσεις μέσα σε λίγες ώρες

Η Ρωσία κατέρριψε ουκρανικό Su -25 στο Χάρκοβο και διέλυσε 66 στρατιωτικές εγκαταστάσεις μέσα σε λίγες ώρες
Από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταρρίψει 538 drones και έχουν καταστρέψει 2.471 άρματα μάχης

Τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα κατέρριψαν ουκρανικό αεροσκάφος Su-25 στην περιοχή του Χάρκοβο.
Την ίδια στιγμή, το πλήρωμα του αντιαεροπορικού συστήματος Pantsir-S αναχαίτιζε δύο τακτικούς πυραύλους Tochka-U στον οικισμό Chernobaevka, ανακοίνωσε το Σάββατο (23/4/2022) ο υποστράτηγος και εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov.
«Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν αεροσκάφος Su-25 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Novaya Dmitrovka της περιοχής Χάρκοβο», σημείωσε.
Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν 66 στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, συμπεριλαμβανομένων τριών αποθηκών με ρουκέτες και πυροβολικού και 58 περιοχές συγκέντρωσης ουκρανικών δυνάμεων και στρατιωτικού εξοπλισμού, ανακοίνωσε ο Konashenkov.

«Αποψίλωση» της ουκρανικής αεροπορίας


Από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταρρίψει 538 drones και έχουν καταστρέψει 2.471 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, καθώς και 274 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων, ανακοίνωσε ο Konashenkov.
«Συνολικά, από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης έχουν καταστραφεί: 141 αεροσκάφη, 110 ελικόπτερα, 538 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 261 αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα, 2.471 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα, 274 πολλαπλοί εκτοξευτές πυραύλων, 1.075 πυροβόλα και όλμους , καθώς και 2.311 ειδικά στρατιωτικά οχήματα», είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης