Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ειδική επιχείρηση σε τζαμί στη Μαριούπολη κατόπιν αιτήματος Erdogan – Απελευθερώθηκαν όμηροι, σκοτώθηκαν 29 Ουκρανοί

Ρωσία: Ειδική επιχείρηση σε τζαμί στη Μαριούπολη κατόπιν αιτήματος Erdogan – Απελευθερώθηκαν όμηροι, σκοτώθηκαν 29 Ουκρανοί
Η «ειδική επιχείρηση» στο τζαμί διεξήχθη το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
Σχετικά Άρθρα

Η Μόσχα ανταποκρίθηκε σε παράκληση του Τούρκου προέδρου Recep Tayyip Erdogan για την απελευθέρωση πολιτών τουρκικής καταγωγής που κρατούνταν όμηροι σε τζαμί στη Μαριούπολη.
Η «ειδική επιχείρηση» διεξήχθη το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Κατά την επιχείρηση απελευθερώθηκαν όλοι οι όμηροι και σκοτώθηκαν 29 Ουκρανοί και μισθοφόροι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ειδική επιχείρηση

«Μια ειδική επιχείρηση για την απελευθέρωση ομήρων, που κρατούνταν στο τουρκικό τέμενος από Ουκρανούς Ναζί, διεξήχθη στις 16 Απριλίου κατά τη διάρκεια επιθετικών ενεργειών για την απελευθέρωση της Μαριούπολης και κατόπιν αιτήματος του Τούρκου προέδρου», είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Ο Igor Konashenkov είπε ότι χάρη στις ανιδιοτελείς ενέργειες μιας ομάδας ρωσικών ειδικών δυνάμεων, το τζαμί απελευθερώθηκε και 29 μαχητές, συμπεριλαμβανομένων ξένων μισθοφόρων, σκοτώθηκαν.
«Οι όμηροι, που είναι πολίτες μιας από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ελευθερώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλή τοποθεσία», είπε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης