Τελευταία Νέα
Διεθνή

O «τρελός Bill Gates»: Όσοι εναντιώνονται στα εμβόλια είναι τρελοί να λογοκρίνονται – «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με συμπαθούν»

O «τρελός Bill Gates»: Όσοι εναντιώνονται στα εμβόλια είναι τρελοί να λογοκρίνονται – «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με συμπαθούν»
Ο Gates δήλωσε επίσης ότι είναι «κάπως περίεργο», ότι οι άνθρωποι δεν τον συμπαθούν, προσθέτοντας «μήπως υπάρχουν πολλοί τρελοί;»

Ο Bill Gates ο δισεκατομμυριούχος πρώην ιδρυτής της Microsoft που έχει βαλθεί να σώσει τον πλανήτη – χωρίς κανείς να του ζητήσει βοήθεια – αναφέρει ότι όσοι διαμαρτύρονται για τα εμβόλια είναι τρελοί και συνωμοσιολόγοι.
Επίσης τόνισε ότι «δεν καταλαβαίνει γιατί δεν τον συμπαθούν ορισμένοι άνθρωποι»

Ο Bill Gates αναφέρθηκε στις «θεωρίες συνωμοσίας» σχετικά με τον ίδιο και τα εμβόλια κατά του COVID, αποκαλώντας όσους μιλούν χωρίς να γνωρίζουν «τρελούς».

Σε μια εμφάνισή του στο συνέδριο TED2022 στο Βανκούβερ του Καναδά, ο Gates δήλωσε ότι ήταν «κάπως ειρωνικό» το γεγονός ότι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο της εκδήλωσης επειδή… «έχει σώσει δεκάδες εκατομμύρια ζωές».

Ο Gates ανέφερε ότι το Gates Foundation ασχολείται πολύ με τα εμβόλια, την εφεύρεση νέων εμβολίων, τη χρηματοδότηση εμβολίων.
Επομένως, είναι κάπως ειρωνικό να γυρίζει κάποιος και να λέει ότι χρησιμοποιούμε εμβόλια για να σκοτώνουμε ανθρώπους ή για να βγάλουμε χρήματα ή ότι ξεκινήσαμε την πανδημία του Covid-19».

Ο Gates δήλωσε επίσης ότι είναι «κάπως περίεργο», ότι οι άνθρωποι δεν τον συμπαθούν, προσθέτοντας «μήπως υπάρχουν πολλοί τρελοί;»
«Ας ελπίσουμε ότι καθώς η πανδημία εξασθενεί, οι άνθρωποι θα είναι πιο λογικοί σχετικά με τα εμβόλια και θα «αναγνωρίσουν ότι είναι ένα θαύμα και υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε περαιτέρω ο Gates.

Ο Bill Gates εστίασε στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του προωθώντας το όραμά του για μια παγκόσμια προσπάθεια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών με το ακρωνύμιο GERM, Global Epidemic Response and Mobilization.

Πολλοί διαδηλωτές κατά του Gates
«Bill Gates, δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ».
Πολίτες κατά της παγκοσμιοποίησης είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο του Βανκούβερ, αποδοκιμάζοντας τον Bill Gates που θα μιλούσε στο συνέδριο TED του 2022. https://t.co/AxdZaUWh3V

Ο «πιο ισχυρός γιατρός του κόσμου» είναι τελικά η Omicron που είναι ένας «τύπος εμβολίου» και «έκανε καλύτερα τη δουλειά των αντισωμάτων από ότι τα εμβόλια»

Να λογοκρίνονται

Ο Bill Gates επανέλαβε ότι όσοι αμφισβητούν την παγκόσμια προώθηση του εμβολίου είναι «τρελοί», ζητώντας να λογοκρίνεται η αντίθετη άποψη.
Ο Gates, ο σωτήρας του κόσμου, σχεδόν χλεύασε στο παρελθόν τους διαδηλωτές κατά της μάσκας, δηλώνοντας ότι η διαμαρτυρία κατά της μάσκα είναι παρόμοια με το να εναντιώνεται κάποιος στο να φοράει παντελόνι.
Προφανώς με τέτοια επιχειρήματα Bill Gates οι πολίτες του κόσμου θα συνεχίσουν να σε κατακρίνουν και αποδοκιμάζουν.
Και το ερώτημα είναι χωρίς καμία ιατρική γνώση πως ο Gates μιλάει για τα εμβόλια;
Η απάντηση είναι απλή είναι δισεκατομμυριούχος.
Ένας φτωχός άνθρωπος δεν δικαιούται δια να ομιλεί για τα εμβόλια ενώ ο Bill Gates που δεν έχει καμία σχέση με την ιατρική επιστήμη ή την φαρμακολογία μπορεί να μιλάει επί παντός επιστητού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης