Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στις 20-21/4 η επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ - Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα καυσίμων

Στις 20-21/4 η επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ - Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα καυσίμων

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, γνωστοποίησε πως στις 20 και 21 Απριλίου θα καταβληθεί η επιταγή ακρίβειας ύψους 200 ευρώ

Σχετικά Άρθρα

Στις 20-21 Απριλίου θα καταβληθεί η επιταγή ακρίβειας ύψους 200 ευρώ, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα καυσίμων. Αυτό γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
O ίδιος διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί αμείλικτη σε φαινόμενα αισχροκέρδειας, τονίζοντας χαρακτηριστικά «φαινόμενα αισχροκέρδειας δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα».
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι υπάρχει επισιτιστική επάρκεια και πως η άνοδος των τιμών δεν οφείλεται στη διαθεσιμότητα, αλλά στο ενεργειακό κόστος, ενώ κάλεσε τους παράγοντες της αγοράς, και ειδικά τους μεγάλους, να επιδείξουν ευθύνη απέναντι στην κοινωνία.
Εάν δεν βρεθεί ευρωπαϊκή λύση για την αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης που προκαλεί και αύξηση στις τιμές των προϊόντων, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε ότι θα ληφθούν μέτρα σε εθνικό επίπεδο. «Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο ταυτόχρονα με τις πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο», υπογράμμισε και πρόσθεσε πως όταν η κυβέρνηση έχει να ανακοινώσει κάτι συγκεκριμένο, θα το ανακοινώσει αφού πρώτα λάβει υπόψη τη δημοσιονομική σταθερότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης