Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ για Zelensky στη Βουλή: Ντράπηκε και η ντροπή με τα κόμματα να χειροκροτούν τους ναζί του Azov

ΚΚΕ για Zelensky στη Βουλή: Ντράπηκε και η ντροπή με τα κόμματα να χειροκροτούν τους ναζί του Azov
Ο Περισσός με ανάρτησή του, στρέφει τα πυρά του ενάντια στα κόμματα τα οποία συμμετείχαν στην ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας και υπεραμύνεται της απουσίας του καθώς όπως επισημαίνει δικαιώνεται, σχολιάζοντας ότι «ντράπηκε και η ντροπή με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ»

Άμεση αντίδραση του ΚΚΕ μετά την παρουσία στη Βουλή μαχητή του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ ο οποίος συμμετείχε στην παρέμβαση Zelensky.

 

Ο Περισσός με ανάρτησή του, στρέφει τα πυρά του ενάντια στα κόμματα τα οποία συμμετείχαν στην ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας και υπεραμύνεται της απουσίας του καθώς όπως επισημαίνει δικαιώνεται, σχολιάζοντας ότι «ντράπηκε και η ντροπή με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ».

Αναλυτικά το ΚΚΕ αναφέρει: «Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη #βουλή και την ομιλία #Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης