Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπαλάσκας για υπόθεση Πάτρας: Είναι κοινωνικά ιδιαίτερο το έγκλημα - Ανοίγει η έρευνα της αστυνομίας και θα έχουμε αποτέλεσμα

Μπαλάσκας για υπόθεση Πάτρας: Είναι κοινωνικά ιδιαίτερο το έγκλημα - Ανοίγει η έρευνα της αστυνομίας και θα έχουμε αποτέλεσμα
«Aνοίγει η έρευνα της αστυνομίας και θα έχουμε αποτέλεσμα», ανέφερε ο Στ. Μπαλάσκας

«Είναι κοινωνικά ιδιαίτερο το έγκλημα. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ήταν μακελάρηδες, που έχουν κάνει χίλια δύο πράγματα, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ο ανιχνευτής ψεύδους», ανέφερε ο Στ. Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, σχολιάζοντας το αίτημα της 33χρονης να εξεταστεί με ανιχνευτή ψεύδους.
Ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στο mega την υπόθεση της Πάτρας αναφέρθηκε στην κεταμίνη, ουσία που εντοπίστηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας, εξηγώντας πως «είναι ένα φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται στο χάπι του βιασμού, το παίρνουν πολλοί χρήστες. Δεν έχει μεγάλη ποινική μεταχείριση, δηλαδή δεν σε χαρακτηρίζει πρεζόνι. Η κεταμίνη δίνει το αίσθημα της ευφορίας. Χρησιμοποιείται στο λεγόμενο χάπι του βιασμού, διότι δίνει αυτή την αναστολή».
Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως «ανοίγει η έρευνα της αστυνομίας και θα έχουμε αποτέλεσμα» και μάλιστα, οι έρευνες επεκτείνονται και σε άλλα πρόσωπα.
Όπως είπε, «μπορεί μερικές φορές κάποιος να καταδικαστεί όχι με τη μαρτυρία του, τον δένουν τα στοιχεία. Όταν η υπόθεση είναι δεμένη, τότε κατηγορείται και καταδικάζεται, χωρίς να παραδεχθεί την ενοχή του».
Σχολιάζοντας τη σχέση του ζευγαριού και τις δηλώσεις τους, τόνισε ότι «η Ρούλα τον ψιλοαδειάζει τον Μάνο. Είναι 100% ότι κάποια στιγμή θα φαγωθούν μεταξύ τους, είναι πάγια τακτική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης