Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Cenergy: Σύμβαση της Σωληνουργείας Κορίνθου στη Χιλή για την προμήθεια 201 χλμ. αγωγού αφαλατωμένου νερού

Cenergy: Σύμβαση της Σωληνουργείας Κορίνθου στη Χιλή για την προμήθεια 201 χλμ. αγωγού αφαλατωμένου νερού
Αφορά την προμήθεια 109.000 τόνων σωλήνων, με εξωτερική και εσωτερική επένδυση, καθώς και την προμήθεια των αντίστοιχων εξαρτημάτων
Σχετικά Άρθρα

Η εταιρεία Collahuasi αναθέτει στη Σωληνουργεία Κορίνθου σύμβαση για την προμήθεια 201 χλμ. αγωγού αφαλατωμένου νερού για το ορυχείο χαλκού της στη Χιλή, όπως ανακοίνωσε σήμερα (31/3) η Cenergy.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Cenergy

Η Cenergy Holdings ανακοινώνει, ότι η Compañía Minera Doña Inés de Collahuasi (CMDIC) έχει αναθέσει στην CPW America Co, θυγατρική της Σωληνουργεία Κορίνθου, τον κλάδο σωλήνων χάλυβά της, σύμβαση για την προμήθεια 109.000 τόνων σωλήνων, με εξωτερική και εσωτερική επένδυση, καθώς και την προμήθεια των αντίστοιχων εξαρτημάτων (καμπύλες μορφοποιημένες εν θερμώ – induction bends) για το έργο P186 Fuente Hídrica Complementaria (FHC).
Το συμβόλαιο αφορά περίπου 201 χλμ. σωλήνων χάλυβα ευθείας ραφής βυθισμένου τόξου (LSAW), με διάμετρο 44 ιντσών, που θα περιλαμβάνει εξωτερική επένδυση τριών στρώσεων πολυαιθυλενίου και εσωτερική επένδυση FBE.
Η κατασκευή των σωλήνων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ελλάδα, στη συνέχεια οι σωλήνες θα μεταφερθούν στη Σαουδική Αραβία για εσωτερική και εξωτερική επένδυση και θα παραδοθούν στη Χιλή το 2022 και το 2023 για την τελική εγκατάσταση.
Ο αγωγός αυτός είναι απαραίτητος για το ορυχείο χαλκού προκειμένου να αναβαθμίσει και να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη παραγωγή του.
Οι σωλήνες LSAW της Σωληνουργεία Κορίνθου αποτελούν κορυφαία και αξιόπιστη λύση για την Collahuasi και εγγυώνται την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου παγκόσμιας κλάσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης